1. In 2009 am condus un autovehicul fara a detine permis de conducere, cand am fost oprit in trafic de catre politia rutiera.
2. In 2010 am condus un autovehicul fara a detine permis de conducere, avand alcoolemie ridicata (1.8), cand am produs un accident minor (am intrat cu masina intr-o poarta). Nu exista raniti ori victime, doar pagube materiale la masina.
Dupa accident mi s-a deschis dosar penal, s-a facut concurs de infractiuni pt cele doua conduceri fara permis.
Am avocat angajat, dar sunt curios pe practica judiciara, ce sanse am sa primesc condamnare cu suspendare?
Alte probleme nu am avut cu legea niciodata.
P.S.: Stiu ca sunt un mare bou, cred ca am realizat acest lucru, astept cateva pareri nu critica. Multumesc
Intrebarea mea e daca in urma pierderii unui proces civil ca parte parata, obiectul fiind pretentii financiare, este posibil sa mi sa puna poprire pe salar pentru ca reclamantul sa isi poata recupera suma pe care sustine ca o datorez? Procesul are loc in Romania, eu fiind angajat intr-o alta tara din UE, in Romania nu am venituri ori bunuri. In cazul in care se poate popri venitul realizat de catre mine, la cat sa ma astept lunar, procentual vorbind? Mentionez ca reclamantul este persoana fizica. Multumesc pentru informatii.
Cu stima.