avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate oanasimona

Activitate oanasimona

Răspuns la discuția nu miroase a coruptie??????????
SI INCA CEVA..DE CE HOTARASC EI PENTRU VIETILE NOASTRE SI ALE COPIILOR NOSTRI?CUM POT SA ACUZE CAND EI INSISI AR TREBUI SA FIE ACUZATI?
este o intrebare retorica nu astept raspuns
Răspuns la discuția nu miroase a coruptie??????????
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
DAR AVAND IN VEDERE PRODUSELE DIN MAGAZIN ERA IMPOSIBIL SA AIBA GRIJA CA CE ESTE IN MAGAZIN SA CORESPUNDA CU EVIDENTELE CONTABILE..CHIAR DACA AR FI FOST ANUNTATI CU O LUNA INAINTE..
buna ziua
am depus in urma cu o luna cateva reclamatii la garda financiara, protectia consumatorului si politia sanitar veterinara , la adresa unei firme al carei administrator este fosta mea soacra..din motive stiute de mine si sugerate in titlul mesajului am depus aceste reclamatii catre organele competente din bucuresti cu specificatiile de rigoare ( in giurgiu orice control costa 5oo ron..o data la doua luni).am specificat acolo ca vinde fara bon fiscal ,ca marfa din magazin nu este inregistrata decat in procent de~ 40 %,, ca taie animale in curtea proprie ,transeaza carnea in magazia de lemne,vinde carne macra tocata mici carnati (preparate de ei in niste conditii mizere).pentru aceste activitati nu are autorizatii iar produsele sunt vandute in magazin si neinregistrate(nici nu ar avea cum sa specifice provenienta lor)..au si un bar alaturi unde nu au casa de marcat ( o folosesc pe aceeasi din magazin) iar acolo nici 10% din cantitatea marfurilor nu este inregistrat....si cred ca mai multe.. reclamatiile mele au fost trimise la giurgiu si s-au facut controale..atat de riguroase insa incat au primit doua amenzi de data aceasta pentru ca au fost controlati de opc si garda financiara..din neregurile(de fapt incalcari ale legii)despre care v-am spus mai sus si care in mod sigur trebuiau sa le gaseasca domnii care au facut controlul, doar doua amenzi? (una pe care sigur o stiu este evaziune fiscala si nu prea se dau amenzi pentru asta ci se deschide un proces)
ce trebuie facut ca autoritatile sa isi faca datoria? ma gandeam la ceva privind coruptia(stiu nume, sume si am fost martor ocular), dar sa inlaturi sau sa diminuezi coruptia in giurgiu e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant..care mai de care mai corupt...dar pe mine ma intereseaza de fapt sa i se aplice fostei mele soacre sanctiunile de rigoare...stiu ca poate fi luata drept razbunare dar ei nu au treaba cu asta..atata timp cat s-au deplasat la fata locului in mod sigur au constatat ceea ce le-am spus eu..si trebuie sa isi faca datoria..

motivele mele( ca sa spuneti daca sunt rea sau nu)::mi-a destramat familia si prin relatiile pe care le are ea si sotul ei(spre exemplu judecatorul le-a spus sa imi scoata certificat de nebuna ca stie el pe cineva) l-au ajutat sa imi i-a copiii..si mai mult decat atat copiii mei nu stau la ei si nici nu am voie sa ii vad
BUNA SEARA
CE TREBUIE SA FAC PENTRU A OBTINE UN PROGRAM DE VIZITARE A COPIILOR MEI? PROCESUL DE DIVORT A DURAT 7 LUNI SI DUPA O MULTIME DE AMANARI ,LA PRIMA MEA NEPREZENTARE (NU AM AVUT NICI AVOCAT,PENTRU CA AVOCATUL MEU,CU CARE NU AM SEMNAT UN CONTRACT LA INCEPUT ,DOAR I-AM DAT JUMATATE DIN BANI, DUPA CE MI-A FACUT MAI MULTE PROBLEME DECAT M-A AJUTAT,A DAT BIR CU FUGITI),DIVORTUL S-A TERMINAT ,FOSTUL MEU SOT AVAND CASTIG DE CAUZA SI CUSTODIA COPIILOR.DE PROGRAM DE VIZITA NU S-A SPECIFICAT NIMIC.. AM NEVOIE DE UN AVOCAT PENTRU A OBTINE UN PROGRAM DE VIZITA? SI DACA NU CE AR TREBUI SA FAC..