avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare minori

BUNA SEARA
CE TREBUIE SA FAC PENTRU A OBTINE UN PROGRAM DE VIZITARE A COPIILOR MEI? PROCESUL DE DIVORT A DURAT 7 LUNI SI DUPA O MULTIME DE AMANARI ,LA PRIMA MEA NEPREZENTARE (NU AM AVUT NICI AVOCAT,PENTRU CA AVOCATUL MEU,CU CARE NU AM SEMNAT UN CONTRACT LA INCEPUT ,DOAR I-AM DAT JUMATATE DIN BANI, DUPA CE MI-A FACUT MAI MULTE PROBLEME DECAT M-A AJUTAT,A DAT BIR CU FUGITI),DIVORTUL S-A TERMINAT ,FOSTUL MEU SOT AVAND CASTIG DE CAUZA SI CUSTODIA COPIILOR.DE PROGRAM DE VIZITA NU S-A SPECIFICAT NIMIC.. AM NEVOIE DE UN AVOCAT PENTRU A OBTINE UN PROGRAM DE VIZITA? SI DACA NU CE AR TREBUI SA FAC..
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:36, 19 Ianuarie 2010
Actiune pentru stabilirea program de vizitare minori.Da, va trebuie neparat avocat, deoarece aveti o hotarare impotriva dvs...custodia la tata nu se obtine asa usor.
Introduceti o actiune de stabilire a programului de vizita minor.
Bineinteles aveti neaparata nevoie de un avocat.;)

In cererea de divort a sotului trebuia sa faceti si dv. cerere reconventionala prin care ar fi trebuit sa solicitati fie incredintarea minorilor in favoarea dv., fie stabilirea unui program de vizitare precizat in detaliu.
Acest drept nu se acorda de instanta din oficiu ci trebuia solicitat, timbrat, motivat in fapt si in drept si dovedit.
Daca nu ati facut-o in procesul de divort, o puteti face printr-o actiune de sine statatoare de stabilire a unui program de vizitare minor, avand in vedere faptul ca incredintarea minorilor s-a facut in favoarea tatalui acestora.
Va recomand angajarea unui avocat.
Succes! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ... (vezi toată discuția)
Ajutor divort costi24 costi24 doresc sa divortez de sotie pt ca a fugit de acasa cu minorul. am facut actiunea, prin care cer instantei: - divortul -stabilirea domiciliului minorului la ... (vezi toată discuția)
Divort Cris-tim Cris-tim Buna ziua. Soțul meu a depus actele de divorț, însă eu nu sunt de acord cu divorțul. Menționez ca avem si un copil de 3 ani. Se poate face ceva dacă nu ... (vezi toată discuția)