Da va multumesc pentru raspunsuri. Teama mea era in legatura cu excesul de zel al MILITIEI. Am fost tratat destul de urat si din aceasta cauza am fost si putin mai "intepat" adica i-am spus acelui militia sa nu imi vorbeasca ca si cum as fi un prost, si doar asa ca el crede ceva nu inseamna ca si poate sa faca ceva fara nici o proba si fara nici o declaratie impotriva cuiva. Ma gandeam doar sa nu incerce sa ma puna sa mai dau declaratii sa incerce sa ma intimideze etc.
Trec direct la subiec, la soietatea unde lucrez a disparut un notebook si s-a facut o plangere la politie ( asta se intampla acum 3 luni de zile) acum cateva zile am inceput sa fim chemati toti din firma sa dam declaratii. Cand am fost sa dau declaratie politistul mi-a lasat impresia ca ma considera pe mine vinovat deoarece am mai avut probleme minore cu legea. Precizez ca nu am cazier, nu am fost judecat etc. Am avut probleme cu legea cand am fost prins impreuna cu cativa amici ca fumasem marijuana, si atunci doar ne-a luat declaratii si nu s-a mai intamplat nimic. In fine eu as dori sa aflu ce s-ar putea intampla cu mine. Mentionez ca nu exista nici o dovada in legatura cu calculatorul dispratu si nici nu exista vreo declaratie impotriva mea. Frica mea este daca ar putea sa ma trimita in judecata fara nici o proba si fara nici o declaratie impotriva mea ( doar suspiciunea). Mentionez ca nu l-am furat eu si nici nu cred ca o sa se afle adevarul cine l-a furat.