avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate mihai-cristian

Activitate mihai-cristian

Pe certificatele de inmatriculare denumirea localităţii apare aşa cum a fost ea scrisă in actele firmei la inregistrarea sediului social. De 3 ani Registrul Comerţului a primit o baza de date cu localităţile din România de la administratia teritoriala, deci denumirile se aleg din lista si nu se introduc manual de operator. Deci, daca va nemultumeste denumirea localitatii din certificatul de inmatriculare puteti merge la ORCT-ul unde v-ati inregistrat firma, faceti o mentiune de precizare a adresei sediului social, ataşând o adeverinta de la Primaria localitatii cu adresa corecta a sediului social si obtineti un nou certificat de inmatriculare. Toate se fac contra cost. Puteti vedea taxele registrului comertului pe site-ul www.onrc.ro si formalitatile si formularele folosite.
sunt angajat la o firma si am si un birou de mediator si doresc sa intru in concediu de crestere a celui mic. mentionez ca pana acum o luna a fost sotia dar a revenit la vechiul loc de munca.
pot beneficia de indemnizatie si daca da ce fac cu biroul de mediator ? ii suspend activitatea sau il las in stadiul in care este acuma?
va multumesc.