avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate romanianwarrior

Activitate romanianwarrior

Răspuns la discuția Scrierea numelui si a prenumelui
Societatile comerciale au denumirea scrisa cu litere mari, la persoane fizice daca este scrisa cu litere mari nu este un fel de renuntare la persoana fizica si devii asemeni unei companii?..., nu stiu daca m-am exprimat corect....
Exista vreo diferenta juridica intre: un document in care numele este scris cu litere "mici", unul in care prima litera este "mare" si unul in care toate literele sunt "mari"?
Răspuns la discuția Falimentul personal
Am o intrebare legata de urmatoarea afirmatie: multi romani au credite la anumite banci, "criza" financiara a facut ca statul roman sa se imprumute la FMI si sa depuna o suma de bani la BNR fapt din care bancile profita in sensul ca isi acopera creditele neperformante. Banii care va trebui sa fie dati inapoi la FMI sunt colectati din taxele de la populatie. Ce facem? Platim creditele de doua ori, platim creditele unul la celalalt? Mi se pare, de fapt este, un dublu jaf. Avem in acest moment per locuitor o datorie care stim sigur ca nu o vom putea plati decat daca guvernul mareste masa monetara ceea ce duce la inflatie. Este singura solutie. Multi ar zice, lasa sa mareasca si dupa aia taie din zerouri. Da dar asta va duce la saracie lucie. Guvernantii nu au fost si nici nu sunt de incredere. Cine este economist si cu mintea deschisa fara sa-i placa sa viseze in minuni, vede clar ca numai prin inflatie putem iesi de aici. In acest moment datoria pe locuitor a Romaniei este de 2000 euro/persoana. Cine stie cat este cu cea privata. Un om cu o slujba medie castiga 2500 euro/an. Si nici n-am inclus dobanzile aferente acelei datorii publice + datoria pe care un cetatean o are la o oarecare banca.
Deci, concluzia ar fi ca atunci cand un guvernant mai zice ca vom iesi din criza si va fi bine, sa luati un par si sa i-l varati drept in fund sa se trezeasca la realitate si sa simta ce simte romanul de rand.
Problema este ca de cand s-au infiintat aceste organizatii, ca aliante nu pot fi numite, deoarece referendum nu a fost, sunt si mai multe razboaie, si mai multi morti, libertatile ni le dam indirect, tacit, in schimbul unei securitati care nu isi are rost. Si totusi lucrurile merg tot mai rau, asa ca mai bine sa iasa toti afara din aceste organizatii dubioase care au fost prinse inseland si distrugand societati, va fi o lupta dar tot mai bine decat acum.
Citeste tratatul cu UE (e imens si de speriat ce scrie acolo), invata istoria si cine a infiintat NATO, ONU si alte organizatii internationale si atunci vei intelege ce zic.
Cum se poate realiza iesirea din aliantele internationale paguboase? Stiind ca mai mult de jumate din populatie e ignoranta, politicienii sunt cumparati de mult, ar fi in dezavantajul lor sa iasa din acele cercuri. Deci care ar fi procedurile care trebuie sa le faca un cetatean/i sa nu faca parte din acest sistem? Pentru ca se stie ca in democratie 51 % din cetateni decid soarta celorlalti 49 %, dar asta nu suna prea bine. Pentru ca se stie din istorie si experienta ca majoritatea sunt niste mase de animale tampite care nu stiu decat ce le zice o cutie asezata in sufragerie.