avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Falimentul personal
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Falimentul personal

As dori sa se aprobe legea falimentului personal...Stie cineva in ce stadiu este?? Ce credeti, se va aproba??As vrea sa o citesc...o poate posta cineva?
Cel mai recent răspuns: romanianwarrior , utilizator 10:11, 31 Ianuarie 2010
Nu va fi asa ceva.
Profesorul Piperea, pe blogul sau, are multe postari in seria "Falimentul, febletea mea". Cum vad ca tindeti sa devina si febletea dumneavoastra, poftiti si lecturati acolo despre falimentul persoanei fizice, institutie veche a dreptului romanesc, numita si deconfitura.
Iara daca spuneti ca exista un proiect, ma declar :"> in necunostinta de cauza, insa tot dumneavoastra puteti sa cautati pe link-urile de "proces legislativ", atat in camera cat si in senat, pe cuvinte cheie. Si sa ne spuneti si noua pe scurt.
Bafta la sapaturi!
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
ContSters120042, utilizator
:(
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Dahrma, utilizator
Ce v-a suparat? Deconfitura?
Nu,...ma supara situatia in ansamblu...:((

Alte discuții în legătură

Legea concordatului ContSters120042 ContSters120042 pentru toti colegii interesati: [i]\"Legea concordatului preventiv – testul modern al insolventei Postat de Gheorghe Piperea in \"Falimentul febletea ... (vezi toată discuția)
Concordat preventiv brendissima brendissima Un debitor-SRL impotriva caruia s-a introdus cerere pt deschiderea procedurii de insolventa (fara sa existe incheiere de deschidere a procedurii-inca) mai ... (vezi toată discuția)
Concordatul preventiv faleza faleza se poate apela la concordatul preventiv si in cazul cand datoriile sunt numai fata de banci (vezi toată discuția)