Mulţumesc pentru răspuns. Forma de reprezentare legală şi fiscală este un SRL, SA, sau exista şi alte opţiuni ? Contractul de management se aplică doar în cazul în care condiţia formei de reprezentare este îndeplinită, adică dacă aceasta este înfiinţată ? Astfel , practic firma din Irlanda îşi deschide un SRL/SA aici, administrator este o persoana fizică cu cetăţenie irlandeză, dar în acelaşi timp este şi administrator al firmei mele ...? Sper că am înţeles corect.
Am o firma, SRL, constituita in Bucuresti, in 2009, pe numele meu. Situatia este urmatoarea: aceasta firma va deveni parte dintr-un grup de firme constituit in Irlanda. Intrebarea mea: este posibil ca firma din Irlanda sa devina administrator al firmei de aici, in locul meu, fara ca in firma mea sa se schimbe altceva in afara de administrator ?
Nu ar fi de dorit ca o persoana, reprezentant al firmei din Irlanda sa fie administrator.
As aprecia orice informatie care ma poate indruma spre inceperea unui proces de restructurare a firmei mele de aici, din Romania.