avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate meugen

Activitate meugen

Răspuns la discuția uzucapiune
Multumesc frumos,
O seara buna!!
Discuție uzucapiune
Buna ziua,
Am deschis impreuna cu sotia, o actiune pentru iesire din indiviziune cu rectificare de suprafata, deoarece detin in urma unui contract de intretinere (am "luat" impreuna cu sotia, in intretinere o persoana care detine un teren), o suprafata reala de 2500mp, din care 1000mp tabulari. In urma expertizei s-a constatat ca suprafata netabulara se afla situata in alte 2 CF-uri, cu precizarea mentionata in expertiza, ca intretinuta este identificata/recunoscuta ca proprietar de drept pentru intreaga suprafata folosita.
Am deschis o alta actiune de uzucapiune pentru suprafetele netabulare, de data asta, actiunea este deschisa de intretinuta impreuna cu intretinatorii.
Persoana aflata in intretinere foloseste continuu terenul de peste 50 de ani, in continuarea bunicilor si parintilor decedati, pe care i-a mostenit.
Acum, judecatorul cere precizare cu privire la cine are dreptul de a fi parte reclaamanta in actiunea de uzucapiune.
Cine si Cum este corect sa revendice acest teren, pentru a nu ne suspenda procesul?