avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Stefan

Activitate Ana Stefan

Subscriu, ma intereseaza articolul de lege in cauza, intrucat nu am nicio garantie ca activitatea mea ca PFA va fi de succes, asadar, in cazul in care trebuie sa platesc CAS indiferent ca sunt si angajata, in functie de suma minima exista posibilitatea sa ies in pierdere.
In regula, va multumesc pentru raspuns. Asadar, se considera contractul de munca indiferent ca norma nu este intreaga, ca suportand contributia la CAS.
In regula, va multumesc pentru raspunsuri. Asadar, se considera contractul de munca indiferent ca norma nu este intreaga, ca suportand contributia la CAS.
Iar CASS se plateste oricum, desigur.
De curand s-a pus problema sa incep o colaborare pentru care ar trebui sa devin PFA. Am cercetat ce inseamna sa fii PFA si m-am familiarizat cu teritoriul, dar am o nelamurire cu privire la contributia la fondul de pensii CAS.
Lucrez de doi ani pentru o companie in regim 2/8, cu contract individual de munca. Compania plateste pentru mine CAS in valoare de 63 ron pe luna. Intrebarea mea este: avand in vedere situatia, daca as deveni si PFA, pe langa contractul de munca mentionat, ar mai trebui sa contribui cu ceva la CAS?
De curand s-a pus problema sa incep o colaborare pentru care ar trebui sa devin PFA. Am cercetat ce inseamna sa fii PFA si m-am familiarizat cu teritoriul, dar am o nelamurire cu privire la contributia la fondul de pensii CAS.
Lucrez de doi ani pentru o companie in regim 2/8, cu contract individual de munca. Compania plateste pentru mine CAS in valoare de 63 ron pe luna. Intrebarea mea este: avand in vedere situatia, daca as deveni PFA ar mai trebui sa contribui cu ceva la CAS?