Ne dorim sa inchidem acest partaj (care tine deja de aprox. 2 ani), dar mai pot aparea alte piedici si nu din rea vointa, spre ex. un bebe de-abia nascut. Asadar nu se pune problema cu baschetii :)
acest inscris este un document.., nu cred ca avocatul este cel care il semneaza... inscrisul se intocmeste de cel ce nu poate participa la judecata singur sau in fata unui notar pentru autentificare... persoanele mostenitoare stau in orase diferite
un imobil este mostenit de un unchi si mai multi verisori. Unchiul a murit, acum verisoara a inceput un proces pentru a deveni legal mostenitoarea acestui imobil, cu cota parte respectiva.
Unul dintre proprietari nu poate veni la proces, iar pe citatie scrie ca se poate transmite un inscris si se judeca in absenta.
dar ce trebuie sa faca efectiv primaria?ce document trebuie sa-mi dea, pentru ca am incercat sa rezolv problema de atunci, dar din pacate, se pare ca nu cunosc prea bine legislatia pentru ca nu mi-au oferit nici o solutie si aceasta din nestiinta.
Trebuie sa supuna rezilierea in cadrul unei sedinte cu consilierii?
in anul 2006 mi s-a retrocedat de catre primarie un teren care a facut obiectul in 2002 unui contract de concesiune caruia trebuie sa ma supun eu.
in obiectul contractului de concesiune se mentioneaza faptul ca acel concesionar trebuie sa ridice in timp de un an o constructie pentru a efectua comert.
Concesionarul nu a ridicat nici o constructie si nu a platit nici suma lunara datorata conform contractului de concesiune.
Doresc sa vand acest teren si nu stiu ce modalitate am la dispozitie sa reziliez contractul.