avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate tibiszakacs

Activitate tibiszakacs

Buna ziua.
Cautand prin toate forumurile legate de acest subiect nu am reusit sa aflu adevarul, si anume, care este indemnizatia pentru al doilea copil in cazul in care el se naste inainte ca primul sa implineasca doi ani. In cazul primului copil mama a beneficiat de indemnizatie de 85% din veniturile realizate pe ultimele 12 luni.
Variante de raspuns:
1. in continuare suma pe care a luat pentru primul copil
2. 85% din suma luata pentru primul copil
3. 600 RON
Va rog sa raspundeti doar daca stiti raspunsul.
In afara de mine sunt si altii care cauta raspunsul la aceasta intrebare si poate reusim sa lamurim odata.
Multumesc tuturor.

care este indemnizatia pentru al doilea copil in cazul in care EL(copilul2) se naste inainte ca primul sa implineasca doi ani.
Buna ziua.
Cautand prin toate forumurile legate de acest subiect nu am reusit sa aflu adevarul, si anume, care este indemnizatia pentru al doilea copil in cazul in care el naste inainte ca primul sa implineasca doi ani. In cazul primului copil mama a beneficiat de indemnizatie de 85% din veniturile realizate pe ultimele 12 luni.
Variante de raspuns:
1. in continuare suma pe care a luat pentru primul copil
2. 85% din suma luata pentru primul copil
3. 600 RON
Va rog sa raspundeti doar daca stiti raspunsul.
In afara de mine sunt si altii care cauta raspunsul la aceasta intrebare si poate reusim sa lamurim odata.
Multumesc tuturor.
Dupa cate am inteles pot sa ma transform din nepltitor de TVA in Platitor de TVA depunand o cerere la ORC. In cazul acesta voi putea cumpara fara tva de la partenerul meu din UE dar in RO mai platesc TVA?
Sunt PFA mai exact Intreprindere individuala, nu sunt platitor de tva. Am urmatoarele intrebari daca ma poate ajuta cineva.
In cazul in care cumpar produse din UE care urmeaza sa fie comercializate in Romania TVA trebuie sa platesc in tara respectiva din UE sau in RO. Colaboratorul meu imi cere un cod de TVA valabil in UE ca sa nu percepe TVA, daca eu nu sunt platitor de TVA codul meu poate fii aceptat de el ca sa nu platesc TVA?
Sper sa ma lamureasca cineva ca nu am gasit un raspuns clar legat de aceasta tema.
Multumesc.