avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate mimi321@yahoo.com

Activitate mimi321@yahoo.com

Răspuns la discuția mostenire
puteti sa mi spune in procente,va rog frumos ca partile astea nu le inteleg,deci jum oricum din casa ramane mamei si cealalta jum a tatalui se imparte
Discuție mostenire
va rog sa ma ajutati,eu sunt singur la parinti,dar tatal meu mai are o fata dintr o alta relatie.Cat la suta iar reveni copilului tatalui me(sora vitrega),si cat la suta mie dupa moartea tatalui?daca se poate sa mi spuneti drebuie facut intre mine si parinti ca sora mea vitrega sa nu aibe nici un drept.multumesc anticipat
Răspuns la discuția doresc sa fac un act vanz-cump
deci sa inteleg ca actul de vanz cump simplu(fara nici o clauza)este cel mai greu de atacat in instanta?si daca totusi este cu uzufruct cat la suta are sanse sa l "desfaca in instanta?va multumesc
dar daca l as face fara dr de uzufruct,ce sanse ar avea,mentionez ca este frate vitreg si nu vb cu mine?
nu stiu daca am inteles bine,dar doamna av ioana cristea spunea ca as putea intampina ceva dificultati daca as face act de vanz cump cu drept de uzufruct.Ar putea sa mi spuna cineva ce anume trebuie facut ca acttul de vanz cump sa nu fie contestat?
mentionez parintii mei vor sa mi vanda o casa cu drept de uzufruct.tatal meu mai are un copil dintr o alta relatie.poate acesta sa aibe conteste acest act in instanta dupa moartea tatalui?si ce sanse de castig are?multumesc anticipat