dar ce inseamna mai exact amenda administrativa?procurorul hotaraste daca asta vom primi?o sa mai avem cv in cazier?sau ramane acolo dosarul penal,si ne va afecta?ca idee,bani de avocat nu am :( eu din cate am inteles amenda administrativa inseamna k e doar o amenda si nu va aparea in cazier,si nici dosar penal nu vom avea.asa este?dak primim doar amenda mai pot oare sa ma inscriu la scoala de ofiteri?va multumesc inca o data
bun,qm sta treaba cu amenda administrativa?cazieru deci ramane patat,nu?acum am alta dilema kre se va rezolva in cateva ore...am vorbit q o cunostinta care e polititst de multi ani,habar nam ce grad dar tind sa cred ka e avansat.i-am spus povestea toata si a zis k astazi merge la sectie acolo sa vada acolo treaba.exista vreo sansa sa ma scape de toata treaba asta?cel putin kiar dak raman amprentele noastre si pozele la politie,e vreo sansa sa ne scape de dosar penal si de procuror,are posibilitatea?are vreun acces la date si la stergerea unora?va rog sami raspundeti ka stau ka pe ace pana ma suna.va multumesc de ajutor
buna ziua,am si eu o mare problema...eu cu prietena mea am fost recent intr-un hypermarket din oras,unde am facut niste cumparaturi,dar printre altele am sustras si alte produse alimentare pe care leam bagat in geanta prietenei mele.la casa de marcat,dp ce am platit produsele am iesit dar alarma sa declansat deoarece unul dintre produse era securizat.ne-a luyat paza,am recunoscut tot.apoi a venit politia si nea dus la sectie unde neau luat declaratii si amprente si ni s-au facut poze ca la puscariasi:((
ni s-a mentionat k oricum ne va fi intocmit dosar penal si de acolo va fi treaba procurorului ce se va intampla.ni sa spus k totusi e putin probabil sa facem inkisoare fiind la prima abatere.mie si prietenei mele ne este foarte frica,pentru ka stim k neam pus in pericol viitoru pentru un nimic.ce se va intampla oare cel mai probabil de aici incolo?eu vroiam sa ma inscriu la scoala de ofiteri,la armata,am 21 de ani.cazierul nostru va ramane patat mult timp de acum incolo?nu voi mai avea sanse sa ma inscriu,asa-i?este vreo sansa sa ni se stearga dosaru din cazier?va rog mult sa ma ajutati cu niste detalii,suntem disperati.va mutumesc