avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate Raevschi Niculeta

Activitate Raevschi Niculeta

in urma plecarii sotiei in strainatate si a abandonarii fiicei de 5 ani fiul meu a primit dupa 1,5 ani de tribulal custodia ficei definitive pana la 18 ani ., si o pensie de intretinere lunara de 100 eu /lunar. Aceasta de cite ori a venit acasa mai mult la date de sedinte a venit foarte agresiva , cu drepturi de vizita fara limita , venit acasa, gatit, plimbat , totul la discretia ei ca si cum nimic nu s ar fi intimplat.In toata perioada de 1,5 ani nu a achitat nici o pensie si a venit doar cu niste mici cadouri .Fiul meu nu stie ce sa faca cu ea pentru ca ea nu a cerut niciodata ore de vizita iar ea doreste totul fara limita cind si cum vrea ea , toata lumea sa stam drepti cind apare ea. Fiul meu a ramas cu 2 banci de plata, de 150 eu , gradinita, casa , mincare , tribunal la zii si toate pe umerii lui si ea afara de tribunal si tribunal nu mai stie altceva si drepturi fara limita . ce sa facem cu aceasta femeie , dupa ce si a facut de cap un an jumate vine si ne injura si ne batjocoreste ca la usa cortului . Fiului meu ii e frica sa o refuze ca sa nu faca scandal iar ea pe unde merge ne denigreaza si injura si blastama tot timpul . cum se va termina tot acest calvar ce sa facem cu ea