in urma plecarii sotiei in strainatate si a abandonarii fiicei de 5 ani fiul meu a primit dupa 1,5 ani de tribulal custodia ficei definitive pana la 18 ani ., si o pensie de intretinere lunara de 100 eu /lunar. Aceasta de cite ori a venit acasa mai mult la date de sedinte a venit foarte agresiva , cu drepturi de vizita fara limita , venit acasa, gatit, plimbat , totul la discretia ei ca si cum nimic nu s ar fi intimplat.In toata perioada de 1,5 ani nu a achitat nici o pensie si a venit doar cu niste mici cadouri .Fiul meu nu stie ce sa faca cu ea pentru ca ea nu a cerut niciodata ore de vizita iar ea doreste totul fara limita cind si cum vrea ea , toata lumea sa stam drepti cind apare ea. Fiul meu a ramas cu 2 banci de plata, de 150 eu , gradinita, casa , mincare , tribunal la zii si toate pe umerii lui si ea afara de tribunal si tribunal nu mai stie altceva si drepturi fara limita . ce sa facem cu aceasta femeie , dupa ce si a facut de cap un an jumate vine si ne injura si ne batjocoreste ca la usa cortului . Fiului meu ii e frica sa o refuze ca sa nu faca scandal iar ea pe unde merge ne denigreaza si injura si blastama tot timpul . cum se va termina tot acest calvar ce sa facem cu ea
Fiul dvs. are posibilitatea sa nu o primeasca in casa pe aceasta persoana pana cand instanta judecatoreasca ii va permite acesteia sa viziteze copilul iar dsaca face scandal aveti posibilitatea de a face plangere la Politie(dati telefon pe loc) si va fi amendata pentru tulburarea linistii publice.In casa nu poate intra cu forta.Daca va fi amendata de vreo cateva ori ,refuz sa cred ca situatia va ramane la fel.
Divort
suciuadrian
buna am si eu citeva intrebari dar mai intii sa ma prezint
ma numesc Adian Suciu 42 ani anul asta 2016 ,casatorit din 2004 am 2 copii o fata de aproape 11 ani ... (vezi toată discuția)