avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Activitate tatina25

Activitate tatina25

Va multumesc,mult,asa este,intr-un final am aflat si ce fel de job era,un job tip piramida,nu ma bag in asa ceva,va multumesc tuturor,mi-ati fost de mare ajutor.
Buna ziua,am aplicat pentru un job pe net sui am primit raspuns ,iar pentru a ma pregati ei organizeaza un curs si imi cereau:
,, Pentru inregistrarea la cursul oferit de noi va rugam a ne trimite cat mai curand urmatoarele date personale care sunt solicitate de firma noastra tuturor celor carora le vom oferi gratuit cursul nostru:





1. Nume si prenume

2. Adresa si localitatea in care locuiti.

3. Numarul de telefon la care puteti fi contactat(a).

4. O adresa valida de mail la care veti primi atat mail-ul de confirmare pt site cat si lectiile de curs pe care vi le vom trimite

5. Un username pe care vi-l alegeti singur(a) si cu care veti fi identificat in formatul electronic al firmei .

6. O denumire pe care o alegeti pentru site-ul dvs.

7. Mai trebuie sa detineti un card Visa (de preferinta sa NU aiba bani pe el ) dar de pe care avem nevoie de urmatoarele : - numele si prenumele complet exact asa cum este scris pe card

- data pana la care e valabil respectiv luna si anul scrise pe fata cardului

- numarul de 16 cifre complet aflat pe fata cardului

- ultimele 3 cifre scrise cursiv pe spatele cardului

Aceste informatii sunt necesare pentru inregistrarea site-ului dvs.

Exista posibilitatea de a nu fi necesar sa ne trimiteti aceste date dar in cazul asta va trebui sa mentionati in mail-ul pe care ni-l trimiteti data si ora la care un reprezentant al nostru sa va contacteze pe mess sau telefonic pentru a va asista in a introduce dvs insiva aceste informatii pe pagina de inregistrare a site-ului dvs. "
Eu stiam ca datele de pe card nu se dau,mi-e teama sa nu fie o inselatorie.Va rog spuneti-mi e bine sa dau datele de pe card?