avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E corect ce mi se cere pentru angajare...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E corect ce mi se cere pentru angajare...?

Buna ziua,am aplicat pentru un job pe net sui am primit raspuns ,iar pentru a ma pregati ei organizeaza un curs si imi cereau:
,, Pentru inregistrarea la cursul oferit de noi va rugam a ne trimite cat mai curand urmatoarele date personale care sunt solicitate de firma noastra tuturor celor carora le vom oferi gratuit cursul nostru:





1. Nume si prenume

2. Adresa si localitatea in care locuiti.

3. Numarul de telefon la care puteti fi contactat(a).

4. O adresa valida de mail la care veti primi atat mail-ul de confirmare pt site cat si lectiile de curs pe care vi le vom trimite

5. Un username pe care vi-l alegeti singur(a) si cu care veti fi identificat in formatul electronic al firmei .

6. O denumire pe care o alegeti pentru site-ul dvs.

7. Mai trebuie sa detineti un card Visa (de preferinta sa NU aiba bani pe el ) dar de pe care avem nevoie de urmatoarele : - numele si prenumele complet exact asa cum este scris pe card

- data pana la care e valabil respectiv luna si anul scrise pe fata cardului

- numarul de 16 cifre complet aflat pe fata cardului

- ultimele 3 cifre scrise cursiv pe spatele cardului

Aceste informatii sunt necesare pentru inregistrarea site-ului dvs.

Exista posibilitatea de a nu fi necesar sa ne trimiteti aceste date dar in cazul asta va trebui sa mentionati in mail-ul pe care ni-l trimiteti data si ora la care un reprezentant al nostru sa va contacteze pe mess sau telefonic pentru a va asista in a introduce dvs insiva aceste informatii pe pagina de inregistrare a site-ului dvs. "
Eu stiam ca datele de pe card nu se dau,mi-e teama sa nu fie o inselatorie.Va rog spuneti-mi e bine sa dau datele de pe card?

Cel mai recent răspuns: tatina25 , utilizator 14:01, 25 Ianuarie 2010
nu cred ca e oportun sa divulgati date de pe card.
Pare sa fie o inselaciune.
Si sfatul meu este sa nu dati asemenea date.
Normal ca nu este corect, poate imbraca forma unei inselaciuni. Sa nu dati asemenea date.
Va multumesc,mult,asa este,intr-un final am aflat si ce fel de job era,un job tip piramida,nu ma bag in asa ceva,va multumesc tuturor,mi-ati fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cumparaturi online toxxyk toxxyk Buna ziua ma numesc Alex sunt din sibiu si am 17 ani.deci am cazut la un acord cu un tip de pe [SITE] eu sa ii trimit un telefon si el sa imi trimita in schimb ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi dispara profilul de pe un site teleman teleman buna ziua ,as avea si eu o intrebare.ce pot sa fac sa nu mai existe un profil pe un sait de genu matimoniale cu poza mea doarece am probleme cu sotia pe tema ... (vezi toată discuția)