avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa cumparaturi online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa cumparaturi online

Buna ziua ma numesc Alex sunt din sibiu si am 17 ani.deci am cazut la un acord cu un tip de pe [SITE] eu sa ii trimit un telefon si el sa imi trimita in schimb un PSP(playstation portabil) eu fiind baiat de treaba iam zis "hai sa trimitem amandoi odata si el a fost de acord" m-am apucat am inpachetat tot si mam dus la posta .dupa trei zile a primit coletul insa eu? nimic.l-am sunat nu raspunde pe mess mi-a dat ignore .cand raspunde asa odata pe zii zice ca defapt el e din bucuresti.dar e din vrancea.ca e traficant de droguri ca nu stie nimic habar nu are ce e un psp.Asa.am conversatiile de pe mess cu el,telefoane inregistrate cand zicea ca e traficant ca daca vreau intr-o luna ma imbogateste cat in 5 ani de lucru si etc.+ca am si poze cu el.oare daca merg la politie ma pot ajuta cumva?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: toxxyk , utilizator 13:18, 15 Decembrie 2010
Consider ca este necesar sa anunti politia in acest sens.
pai ma pot ajuta? tinand cont a am zis sa trimitem amandoi odata? daca da chiar acum ma si imbrac si dau o fuga pana la politie cu dovezi si tot
Normal ca te vor ajuta...ai primit raspuns ce mai stai pe ganduri te duci acolo cu copii de pe conversatii si reclamatie ( o poti face acasa sau o poti scrie pe formularul lor ).
Totul este sa o depui si sa iei nr. de inregistrare.
Multmesc frumos am plecat sa vad ce rezolv.o sa va tin la curent
mi-au zis sa fac un fel de plangere dar nu mi-au aratat un model.imi puteti spune ce ar trebuii sa scriu?

Alte discuții în legătură

Inselaciune B3nassi B3nassi Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Furt identitate marro marro am si eu o mare problema.de vreo luna tot ma suna cineva cu numar ascuns si nu vorbeste,uneori suna si de 20-30 de ori pe zi.pe langa asta mi s-a facut un cont ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)