Buna ziua ma numesc Alex sunt din sibiu si am 17 ani.deci am cazut la un acord cu un tip de pe [SITE] eu sa ii trimit un telefon si el sa imi trimita in schimb un PSP(playstation portabil) eu fiind baiat de treaba iam zis "hai sa trimitem amandoi odata si el a fost de acord" m-am apucat am inpachetat tot si mam dus la posta .dupa trei zile a primit coletul insa eu? nimic.l-am sunat nu raspunde pe mess mi-a dat ignore .cand raspunde asa odata pe zii zice ca defapt el e din bucuresti.dar e din vrancea.ca e traficant de droguri ca nu stie nimic habar nu are ce e un psp.Asa.am conversatiile de pe mess cu el,telefoane inregistrate cand zicea ca e traficant ca daca vreau intr-o luna ma imbogateste cat in 5 ani de lucru si etc.+ca am si poze cu el.oare daca merg la politie ma pot ajuta cumva?
Normal ca te vor ajuta...ai primit raspuns ce mai stai pe ganduri te duci acolo cu copii de pe conversatii si reclamatie ( o poti face acasa sau o poti scrie pe formularul lor ).
Totul este sa o depui si sa iei nr. de inregistrare.
mi-au zis sa fac un fel de plangere dar nu mi-au aratat un model.imi puteti spune ce ar trebuii sa scriu?
Alte discuții în legătură
Inselaciune
B3nassi
Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Furt identitate
marro
am si eu o mare problema.de vreo luna tot ma suna cineva cu numar ascuns si nu vorbeste,uneori suna si de 20-30 de ori pe zi.pe langa asta mi s-a facut un cont ... (vezi toată discuția)