Dar daca sinteti amabil sa-mi raspunde-ti si la a doua intrebare. Daca tatal meu cesioneaza 80% din partile sociale, atunci banca are dreptul doar pe partile sociale ramase lui tata( adica la 20% din activele societatii).Oricum mie mi se pare ca este un abuz din partea bancilor .....ca in momentul cind se aproba un credit cu garantie imobiliara clientul stie ca gireaza doar cu acele garantii ...nu cu toata averea. Nu stiu daca asta este stipulat undeva in contract.
Nu stiu daca sint explicita , ca sint inebunita de acest credit....si sper sa nu clachez.
Ma intereseaza un raspuns profesional la acest caz. Familia mea are un credit pe persoana fizica , cu garantii imobiliare la una din bancile din Romania. Creditul a fost luat in baza dividentelor de la firma (tatal meu fiind unic asociat in firma). .....De ceva vreme nu s-a mai putut rambursa la banca rata lunara. Ma intereseaza daca banca in momentul nerambursarii creditului are dreptul sa execute activele firmei (precizez ca nu este girat cu nimic din firma, creditul este pe persoana fizica).....Dar daca firma intra in insolventa ce se poate intimpla?