avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate player

Activitate player

Atunci cand se aduce o masina din afara,aceasteia i se face identificarea,iar apoi cartea de identitate.Cand se fac acele documente masina este verificata in baza de date internationala daca este furata sau daca este data intr-un eventual consemn.Identificarea si cartea masinii au fost facute in data de 10 martie 2011,iar eu in baza acelor documente am cumparat masina,fiind ferm convins ca totul este in regula,adica m-am bazat pe acele verificari care ar TREBUI sa fie facute atunci cand se intocmeste cartea de identitate a masinii...Iar in data de 17 martie 2011 masina a fost confiscata pe motiv ca apare furata in 2007 italia....Aici este problema mea cu statul roman...
Salut!Am si eu o mare problema si vreau sa stiu ce am de facut mai departe.Asadar am cumparat o masina de la un baiat.Masina a fost cumparata din italia cu toate actele in regula(carte,certificat de proprietate,declaratie de vanzare legalizata,autentificare semnatura de asemenea legalizata),plus de aceste acte,masina a facut identificarea in romania,apoi i s-a intocmit cartea de identitate de romania ramanand doar sa achit taxa de prima inmatriculare si masina era inscrisa.Taxa fiind cam mare...am zis sa o inscriu pe bulgaria.Plec acolo ,toate bune si frumoase masinii i se face itp,asigurare,taxa eco,ca apoi cand au fost verificate seriile sa apara furata din 2007.....politistul de acolo a zis ca 90% e greseala de la italieni in baza de date..ca a mai patit asa sau fostul proprietar dupa ce a vandut-o a dat-o pierduta pentru a mai incasa si el niste bani.acum ce sa fac mai departe?dau in judecata statul roman?eu am cumparat masina in baza ca masina fusese verificata international si identificata fiind atribuite si carte de indetitate de romania iar acum am ramas fara masina...sau pe italian?sunt deschis la propuneri.Multumesc anticipat!