Buna Ziua
Ce se intampla cand Banca investeste biletele la ordin avalizate pentru a incepe executarea si ce masuri pot sa iau ... .sau cine ma poate ajuta cu sfaturi
buna ziua.As dori sa stiu daca din momentul deschiderii procedurii de insolventa de catre un creditor, este corect sa ti se calculeze penalitati de intirziere la facturile ramase neachitate?
Buna ziua
Cum procedez cand un salariat ca fura din gestiune bani si pleaca de la locul de munca lasand nesemnate statele de plata pe 2 luni .Mentionez ca am avut control de la ITM si sau mentionat toate aspectele insa fosta vanzatoare imi trimite adresa cum ca s-ar fi prezentat la sediu (societatea are birou si lucratori care raspund de aceste activitati ) iar patronul iar fi adresat injurii.Mai invoca si faptul ca nu sunt o persoana de rea credinta si pentru aceasta refuza sa se prezinte la sediul societatii pentru a incheaia raportul de munca si pentru a-si depune demisia.Acest conflict a inceput 1-09-2009 deci ma incadrez in cele 6 luni conform articolului 268.1