avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate aristia

Activitate aristia

Răspuns la discuția pensionare anticipata
Multumesc din suflet sa speram ca de data asta se va rezolva,pt ca si anul trecut a mai incercat la o jurista sa,i spuna macar ce drepturi are,si a cam tratat.o cu dezinteres spunandu.i ca nu are drept... asa fara sa.i acorde importanta,multumesc si de luni incercam!O ZI FRUMOASA
Buna ziua,as dori sa stiu daca mama mea se poate pensiona anticipat,in conditiile in care are 11 ani vechime pe cartea de munca,27 de luni de somaj trecuti pe o cerere si inca16 ani trecuti pe o alta cerere pt cresterea copiilor.are 5 copii,nascuta in 28.04.1952,deci 57 de ani si 9 luni doar atat scrie in cartea ei de munca Daca este cineva sa ma ajute ,v.as multumii din suflet!
Răspuns la discuția probleme cu ratele
Multumesc pt raspuns,ideea e ca avere prea mare nu mostenesc:),casa mamei este undeva la tara,suntem 5 copii,iar eu sincer nu am nici o pretentie,absolut una.Nu am stat nici o clipa sa ma gandesc acum 3 ani ca imi va fi asa rau,aveam un job f bine platit,intr.o institutie f cunoscuta,numai ca de un an s.a desfiintat...asta e realitatea in ziua de azi,nimic nu mai merge...deci spuneti ca daca renunt la succesiune,treaba ar cam fi ok...oarecum
buna ziua,acum cativa ani am facut mai multe rate care pana anul trecut le.am platit la zi...pana am ramas fara job sau orice sursa de venit#-o,acum .toate bancile ma ameninta ca vor incepe executarea silita.Am 25 de ani,succesiunea dupa moartea tatalui meu nu s.a facut,ce sanse ar fi sa inceapa sa ii i.a mamei mele din casa lucrurile?toate ratele sunt facute cu buletinul ,nimic girat,si nimic pe numele meu nu detin!Mai mentionez ca sunt necasatorita ,deci cu mutatia de pe buletin la casa mamei mele.MULTUMESC