avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu ratele
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu ratele

buna ziua,acum cativa ani am facut mai multe rate care pana anul trecut le.am platit la zi...pana am ramas fara job sau orice sursa de venit#-o,acum .toate bancile ma ameninta ca vor incepe executarea silita.Am 25 de ani,succesiunea dupa moartea tatalui meu nu s.a facut,ce sanse ar fi sa inceapa sa ii i.a mamei mele din casa lucrurile?toate ratele sunt facute cu buletinul ,nimic girat,si nimic pe numele meu nu detin!Mai mentionez ca sunt necasatorita ,deci cu mutatia de pe buletin la casa mamei mele.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: aristia , utilizator 10:38, 27 Ianuarie 2010
desi teoretic se poate trece la executare, se pare ca practic nu prea au ce sa execute silit, in acest caz.
trebuie insa analizat daca pot executa silit bunurile mostenite de dvs. de la tata (daca ati mostenit ceva;) )
insa, pana nu se dezbate succesiune dupa tatal dvs., nu este niciun pericol pentru mama.
ganditi-va daca nu este cumva oportun ca dvs. sa renuntati la succesiune (in cazul in care tatal nu mai are rude de sange), date fiind datoriile...
Multumesc pt raspuns,ideea e ca avere prea mare nu mostenesc:),casa mamei este undeva la tara,suntem 5 copii,iar eu sincer nu am nici o pretentie,absolut una.Nu am stat nici o clipa sa ma gandesc acum 3 ani ca imi va fi asa rau,aveam un job f bine platit,intr.o institutie f cunoscuta,numai ca de un an s.a desfiintat...asta e realitatea in ziua de azi,nimic nu mai merge...deci spuneti ca daca renunt la succesiune,treaba ar cam fi ok...oarecum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe casa elena1900 elena1900 Buna seara, in 2012 sotul meu impreuna cu fratele lui au girat pentru un imprumut la banca cu casa lor.La aceea data erau amandoi proprietari(fratele avand ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie pt credit nevoi personale sot Anka1983 Anka1983 Deci problema mea este asa. Sotul a luat un credit de nevoi personale in prima luna de casatorie, nu am girat si semnat pentru el.Acum nu si-a platiti ratele ... (vezi toată discuția)