avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate POPA CRISTINA

Activitate POPA CRISTINA

buna ziua! numele meu este Cristina Popa si am o mare nelamurire. Sotul meu are la brd un credit de 500 mil ( lei vechi) cu rata lunara de 1000ron. Acest credit la facut inaintea casatoriei noastre. In ultimul an sotul meu a ramas fara svc, nemaiputand sa isi achite rata. De doua luni este plecat din tara ( la munca, in Germania). Deci ratele nu au mai fost achitate de 8luni. brd ia reziliat contractul, iar acum il cauta o firma de recuperari, care ne-au amenintat cu executare silita daca nu achitam creditul. Mentionez ca sotul meu nu detine nici un fel de bunuri materiale pe numele lui, nu detine firma sau masina.Are cumparata concesiunea unui teren pe care a construit o casa , dar nu are acte nici pe casa si nici pe teren. Deci practic pe numele lui nu figureaza nimic, nici un bun! Intrebarea mea este: ce se poate intampla? Dupa cat timp se poate trece la executare silita,daca se poate trece...?! am uitat sa precizez ca sotul meu lucreaza cu contract de munca, pentru o firma din romania, doar punctul de lucru se afla in Germania. va multumesc!