avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate danutz76

Activitate danutz76

multumesc
Buna ziua
am aplicat la un job online si mi s-au cerut urmatoarele:
. In continuare cei intersesati de studiu sunt bineventi sa completeze o
cerere de participare scrisa de mana, intr-o forma simpla de genul (
Subsemnatul .... doresc sa particip la studiul de piata pe o
perioada de 12 luni , declar pe proprie raspundere ca veniturile obtinute
le voi declara in declaratia anuala de venit global la sfarsitul fiecarui
an. semnata si datata.

documente :

- Act de identitate fata verso
- Copie act studii medii fata verso
- Card bancar fata verso

La ce riscuri ma expun in eventualitatea unei tepe?
Va multumesc
Răspuns la discuția am vreo sansa?
Ma ajuta cu ceva aducerea unor martori care cunosc situatia ,care stiu cui apartin apartamentele?
Răspuns la discuția am vreo sansa?
apartamentele sunt pe numele meu , sunt pe persoana fizica si pt ca nu a fost gata la termen pe mine ma trage la raspundere ,eu sunt cel care a semnat.Firma nu si-a respectat contractul cu mine
Discuție am vreo sansa?
BUNA ZIUA am si eu o problema si doresc sa stiu daca am vreo solutie ca sa scap:
Sunt o persoana naiva din Constanta care am preluat de la o cunostinta un teren inttravilan (fratele meu) cu promisiunea ca pe acel lot se va construi o lociunta cu 3 ap dintre care unul sa-i revina lui iar celelalte 2 sa-mi ramana mie (nasului meu de cununie).Eu lucrez la firma nasului meu (firma de constructii) el fiind cel care a propus si intermediat toata treaba.S-a batut palma si s-a trecut la treaba pana in momentul de fata constructia fiind la rosu.Intre timp venind criza nasul (prin mine) a vandut cele 2 apartamente cu promisiunea ca pana la o data anume sa le termine pe toate.S-au semnat niste promisiuni de vanzare pt ca nu exista cadastru , intabulare.MENTIONEZ CA EU NU AM PRIMIT ABSOLUT NIMIC DIN TOATA ACEASTA AFACERE.......Nemaiavand bani lucrarile au stopat si inevitabilul s-a produs :unul dintre viitorii beneficiari a inaintat proces pe numele meu.CE POT SA FAC ACUM IN AL 12-LEA CEAS ? Am contract cu firma de constructii pt ridicarea caselor dar ma juta cu ceva la proces?Se pot trece pe numele nasului cele 2 ap?Ce se poate intampla la proces?