BUNA ZIUA am si eu o problema si doresc sa stiu daca am vreo solutie ca sa scap:
Sunt o persoana naiva din Constanta care am preluat de la o cunostinta un teren inttravilan (fratele meu) cu promisiunea ca pe acel lot se va construi o lociunta cu 3 ap dintre care unul sa-i revina lui iar celelalte 2 sa-mi ramana mie (nasului meu de cununie).Eu lucrez la firma nasului meu (firma de constructii) el fiind cel care a propus si intermediat toata treaba.S-a batut palma si s-a trecut la treaba pana in momentul de fata constructia fiind la rosu.Intre timp venind criza nasul (prin mine) a vandut cele 2 apartamente cu promisiunea ca pana la o data anume sa le termine pe toate.S-au semnat niste promisiuni de vanzare pt ca nu exista cadastru , intabulare.MENTIONEZ CA EU NU AM PRIMIT ABSOLUT NIMIC DIN TOATA ACEASTA AFACERE.......Nemaiavand bani lucrarile au stopat si inevitabilul s-a produs :unul dintre viitorii beneficiari a inaintat proces pe numele meu.CE POT SA FAC ACUM IN AL 12-LEA CEAS ? Am contract cu firma de constructii pt ridicarea caselor dar ma juta cu ceva la proces?Se pot trece pe numele nasului cele 2 ap?Ce se poate intampla la proces?
~ final discuție ~