Cu 3 ani in urma am cumparat acest apartament care dispune si de apometre.
Am vb cu presedinta asociatie ca sa stiu cum se procedeaza cu citirea apometrelor si mi-a zis ca in momentul respectiv apometrele nu se iau in calcul deoarece multa lume nu declara consumul corect, etc...bun...m-am conformat doar nu era sa ma bat cu morile de vant.
Am continuat sa platesc la pausal panba cand in vara acestui an, intrand in concediu de crestere copil si fiind mai tot timpul acasa am obs. din intamplare intr-o zi ca in postele celorlalti locatari se bagau niste fise albe, am intrebat despre ce este vb. si mi-a zis ca sunt foile pt. trecerea consumului de apa.
Am zis ca inebunesc, am fost am vb cu presedinta asoc. care intre timp si-a dat demisia, momentan nu exista presedinte.
Cert este ca din luna septembrie tot ma chinui sa platesc si eu ce consum si nu reusesc deoarece tot timpul sunt trecuta la pausa cu toate ca las citirea apometrelor in cutia postala a pers. care se ocupa de acest aspect.
Ac constatat si azi la noua lista afisata ca in decembrie sunt tot la pausal ( 5 mcubi de rece si 12 de calda).
In acest bloc nu vine cineva, o persoana autorizata sa citeasca apometrele, se lasa un biletel intr-o cutie postala, ce sa mai zic, nu mai am rabdare deja si cred ca o sa explodez.
Ma puteti sfatui.
Va multumesc.