avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Activitate crinutza

Activitate crinutza

Bună ziua, am nevoie de un stat sau o soluție deoarece de 4 ani incerc sa dezbat succesiunea mamei de pe urma bunicului și nu reușesc deoarece un unchi a murit iar soția și copilul refuza sa vina în tara sau sa meargă la consulat pt a da o declarație de renunțare la drepturile succesorale chiar dacă sunt dispusa sa suport toate cheltuielile aferente deplasării. Mi-au promis că anul acesta în august vin în tara iar eu am fost la un notar am plătit taxele și am dus toate actele cerute urmând ca atunci când ei sosesc sa li se facă certificatele de moștenitori și sa semneze dar acum câteva zile m-au anunțat ca nu mai vin. Am fost și la un avocat sa vad dacă se poate prin instanta dar mi sa spus ca nu deoarece judecătorul va fixa un termen când ei vor trebui să vină la tribunal. Mama mea locuiește în acea casa și deoarece nu are acte nu putem lua autorizație de renovare iar casa se dărâmă. Va rog din suflet sa ma ajutați cacinu mai știu încotro sa o iau.
pensia de urmas la copii este considerata venit permanent ?
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
in august 2008 m-am angajat lao firma unde am lucrat pana in august 2009.de la 1 septembrie 2009 m=am angajat la alta firma care mi-a facut un contract pe 3 luni, adica pana la 1decembrie.la aceasta data contractul de munca s-a prelungit pt inca doi ani.daca eu in septembrie intru in concediu de maternitate , adica dupa 8 luni lucrate in momentul cand ma voi intoarce la serviciu dupa concediu de maternitate voi avea in continuare inca 16 luni din contract?
o alta intrebare.am un contract de munca inceput la 1 decembrie 2009, mai bine zis prelungit.sunt insarcinata in 2 luni si vreau sa stiu daca in acesti 2 ani de contract se includ si ceai 2 ani de concediu crestere copil, sau cum este legea.adica ma pot trezi ca ma duc la servici si mi se spune sori , contractul tau s-a incheiat?
multumesc pentru raspuns.am intrat si pe alte forumuri si nu reusisem sa inteleg la care se refera.
indemnizatia crestere copil se calculeaza din brut sau net?