avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate grimm

Activitate grimm

Răspuns la discuția incredintare copil
Multumesc frumos pentru informatii! A-si mai avea o nelamurire.Daca eu locuiesc in Ungaria ancheta sociala cum se va desfasura?Deoarece urmeaza sa-mi primesc hartiile din care rezulta ca locuiesc aici etc. Si o alta probelam ar fii ca trebuie sa ma prezint la fiecare audiere? Nu pot sa fac o imputernicire pentru mama ? deoarece in aprilie -mai trebuie sa nasc si nu stiu cum a-si putea sa fiu acolo la fiecare audiere.Multumesc inaintat :)
Răspuns la discuția incredintare copil
Cam cat dureaza un asemenea proces? Si daca nu lucrez momentan atunci influenteaza decizia anchetei sociale? Nici tatal copilului nu lucreaza,chiar daca da nu cu carnet de munca.
Buna.
Am o problema sper sa am puteti ajuta.Am trait in concubinaj cu cineva mai multi ani din care a rezultat un baietel,care acum are 5 ani,locuieste cu mine,tatal nu il viziteaza ,nu mi-a paltit niciodata pensie alimentara.problema este ca doresc sa ma mut in Ungaria deoarece urmeaza sa ma casatoresc cu cineva de acolo si sunt si insarcinata.Ce demersuri trebuie sa fac sa nu mai trebuieasca sa vin in fiecare an sa ma rog de tatal copilului pentru a-mi semna imputernicirea de a scoate copilul din tara?
Va multumesc inaintat:)