O intrebare mai am. Suma aceasta care o am la fondul de rulment nu trebuia sa fi fost trecuta mai devreme in lista de intretinere?? Pt ca ea este trecuta acum in lista de intretinere pe decembrie 2009!!
As avea cateva nelamuriri cu privire la fondul de rulment si va solicit cateva detalii :
Este obligatoriu ca proprietar de apartament sa platesti acest Fond de rulment?
Care este suma care trebuie platita (lunar din ce am citit eu pe internet) la acest fond?
La mine in bloc, intr-o luna nu este nimic acum apare 123 Ron langa "Restanta" de o luna (de fiind "criza" :P. )
Cand platesti restanta pe o luna,doua sau trei,nu este normal sa primesti cate o chitanta pentru fiecare luna restanta platita? Pe cand la noi in bloc se scrie pe chitanta :INTR. APRILIE, MAI, 120LEI . F. REP. , IUNIE , IULIE(aceasta fiind o chitanta din 03.11.2009 in val de 453), este normal asa ceva?
Cand platesti Fondul de rulemnt, nu este normal sa fie tot la fel pe o chitanta separata?
Exista vreo posibilitate ca din Fondul de rulment sau Fond de reparatii(care nu exista in acest bloc,desi in legea 230/2007 se prevede ca trebuie sa fie constituit un Fond de reparatii) se poate plati pentru a se putea pune repartitoare de caldura in tot blocul?
Lucrarile de reparatie care apar in lista de intretinere sa fie detaliate pentru a putea fi justificate?Cam in fiecare luna pe lista de intretinere la categoia reparatii este suma 20-30Ron, inmultit cu 120 de apartamente rezulta o suma maricica din care eu unu nu vad nimic imbunatatit la blocul acesta.