Sincer eu am cerut doar pareri cand am postat acele lucruri ... nici de cum nu am vrut sa ajung aici .... dar s-a ajuns prea departe si vreau dreptate ...
Nu am vrut sa intelegeti ca situatiile sunt nesigure ... dar poate nu m-am exprimat foarte bine ...
In fine ... eu am vrut sa stiu doar daca patesc ceva in caz ca dovedesc ca afirmatiile mele sunt adevarate ...
In final nu imi pare rau ca am spus ceea ce am spus ... singurul lucru e ca am dat si nume (poate asta nu trebuia) ...
Deci ABSOLUT totul este adevarat ... lucru recunoscut de persoanele in cauza in prima faza ... acum au inceput sa nege unele lucruri, sa abuzeze de putere ... cand au inceput sa fie acuzati ... si acuza ei pe alta parte vezi doamne ne-am bagat in viata lor ...
Eu stiu ca pot dovedi ceea ce am afirmat ... exista o multime de martori ... insa ei au "puterea" de partea lor (banii, poate martori mincinosi ... nu stiu ce sa zic doar traim in Romania) ...
In cazul furtului sunt inregistrari pe camerele de filmat ... dar care nu mai apar sau au disparut ... sau nu se vad clar ... poate in cazul unei investigatii mai amanuntite va iesi la iveala totul ...
Deci ceea ce ma intereseaza ... daca am dreptate si pot dovedii afirmatiile, mai pot fi acuzat ?
Altceva nu ma intereseaza ... vreau doar liniste, dreptate si corectitudine din partea lor ... in rest sa faca ce vor ...
Faptele relatate de mine se refera la mai multe lucruri ... furt ... concubinaj ... in cadrul unei firme ... lucruri adevarate si stiute de toata lumea de acolo si chiar ceva lume din afara ... iar eu am cerut doar niste pareri ?
Acum sunt acuzat de calomnie ... nu numai eu ... suntem mai multi ... unora li s-au adus si amenintari ... deoarece au facut publice aceste fapte si au reletat intamplarile unor persoane care zic cei in cauza ... nu ar fi trebuit sa afle ( de ex. cineva a spus sotiei sefului ca acesta are amanta o subalterna ... lucru recunoscut de el in fata a cel putin 15 oameni ) iar acum aduce amenintari si inaintari in instanta sub acuzatia de calomnie ...
Daca se ajunge la proces ... o sa iasa la iveala adevarul .. plus multe lucruri (ex. furt de bani din seif...) lucru care nu sunt sigur ca ar dori perosana in cauza ...
Dar el tot spune ca va deschide proces ...
Sper ca m-am facut inteles cu ceea ce am de spus ... si vreau sa stiu eu ce pot pati in caz ca sunt acuzat de calomnie ... dar si cei care ma acuza ce pot pati daca ies la iveala cele afirmate de mine ...
Am facut publice pe un site niste fapte pe care le stiau foarte multi ... dar NICI O MINCIUNA ...
Intradevar am dat numele celor implicati si poate am folosit niste cuvinte mai urate (nu injurii sau alteceva am vorbit deschis) ... iar acum sunt acuzat de calomnie ...
Repet nici o minciuna totul doar adevar ...
Persoanele implicate nu sunt persoane publice (coloegi de serviciu) ... care chiar au recunoscut (in fata unora ca ceea ce am declarat e adevarat) ... iar acum ma acuza de calomnie ... si m-au trimis in instanta ...
Exista vreo lege care sa permita asa ceva ... sau daca se dovedeste ca intradevar cele afirmate de mine sunt adevarate pot primi vreo pedeapsa ... nu sunt foarte familiar cu termienii juridici si legeli astea ...
Astept un raspuns ...
Va multumesc.