avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate monea_lacri

Activitate monea_lacri

nici intabulat nu este pe toata suprafata.... cu memoriu la Prefect nu putem obtine titlu pe intreaga suprafata!
Buna ziua,

dupa decesul tatalui meu am descoperi ca exista titlu de proprietate pe o suprafata mai mica decat cea reala adica7 arii in loc de 20.pamamntul este intravilan si are 2 case construite pe el,a fost cumparat in anul 1973 si nu sa intabulat decat 7 arii, acum dorim sa facem partajul si ne lovim de problema diferentei de suprafata mentionez ca avem contract de vanzare-cumparare cu martori pe intreaga suprafata, as dori sa stiu cum sa procedam sa intram in legalitate.
Multumesc!
Răspuns la discuția conflict de munca
Nu am fost singura in aceasta situatie, in jur de 20% din angajati am fost dati afara in acea perioada...
Buna ziua,
as dori sa aflu daca as da in judecata firma (firma de distributie medicamente de renume) care m-a obligat sa-mi dau demisia sub presiune ca daca nu ...o sa vad eu ca tot o sa plec....incepand cu data de 01.11.2008 cu art.55 lit.B din Codul Muncii deci fara a beneficia de somaj, deoarece in acea perioada au fost restructurari, dupa o scurta perioada firma a facut angajari chiar si la punctul de lucru din Tg.Mures unde am fost angajata si eu,( o perioada mi-am gasit de lucru dar firma a dat faliment si din 10.08.2010 )sunt somera asa ca datorita fortarii sa-mi dau demisia de la acea firma am de suferit atat financiar cat si moral deoarece am fost un angajat model drept urmare as dori daca se poate niste indrumari de specialitate
Multumesc!