avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Buna ziua,
as dori sa aflu daca as da in judecata firma (firma de distributie medicamente de renume) care m-a obligat sa-mi dau demisia sub presiune ca daca nu ...o sa vad eu ca tot o sa plec....incepand cu data de 01.11.2008 cu art.55 lit.B din Codul Muncii deci fara a beneficia de somaj, deoarece in acea perioada au fost restructurari, dupa o scurta perioada firma a facut angajari chiar si la punctul de lucru din Tg.Mures unde am fost angajata si eu,( o perioada mi-am gasit de lucru dar firma a dat faliment si din 10.08.2010 )sunt somera asa ca datorita fortarii sa-mi dau demisia de la acea firma am de suferit atat financiar cat si moral deoarece am fost un angajat model drept urmare as dori daca se poate niste indrumari de specialitate
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 14:41, 19 Ianuarie 2011
Doamna....cum veti putea proba ca ati fost fortata sa cereti angajatorului incetarea cim cu acordul ambelor parti (nu este demisie!!)?!
Nu ar fi trebuit sa cedati presiunilor.
Nu am fost singura in aceasta situatie, in jur de 20% din angajati am fost dati afara in acea perioada...
monea_lacri a scris:

Nu am fost singura in aceasta situatie, in jur de 20% din angajati am fost dati afara in acea perioada...

Mai grav; chiar niciunul nu v-ati sesizat ce greseala faceti?
Cu ce v-a putut pacali pentru ca sigur v-a promis ceva?
Cum ati putut sa coalizati cu angajatorul impotriva dumneavoastra?!
Greu de crezut ca-ti mai putea face ceva!
In afara de asta orice actiune ar vi tardiva.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia inmihaela inmihaela mi-am dat demisia,fiind prost sfatuita,pot reveni asupra deciziei,si cum? (vezi toată discuția)
Demisie fortata geodej geodej Buna, am lucrat intr-o firma cu mare renume , si reprezentantul de la resurse umane ma fortat sa-mi scriu demisia fara sa imi asculte problemele cu toate ca nu ... (vezi toată discuția)
Demisie forțată Florina97 Florina97 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați in urmatoarea problema. Lucrez într-o firmă de contabilitate de 8 luni. Mentionez ca imi fac treaba ca la carte ,m-am ... (vezi toată discuția)