avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

mi-am dat demisia,fiind prost sfatuita,pot reveni asupra deciziei,si cum?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 09:46, 26 Octombrie 2009
In ce conditii v-ati dat demisia ?
Daca ati semnat cerere de incetare a contractului cred ca nu mai puteti face nimic , eventual puteti pretinde ca ati fost pacalita si ca ati crezut ca semnati altceva , sau vi s-a promis ca daca va dati demisia va angajeaza la alta firma pe un post mai bun decat cel pe care-l aveati , dar eu cred ca varianta asta nu o sa tina !
Daca d-voastra v-ati scris demisia si ati semnat-o, nu vad ce s-ar mai putea face.
daca dvs a-ti cerut demisia ,cu preaviz ,atunci nu mai este nimic de facut .odata cererea facuta in acest caz angajatorul trebuie sa o ia in considerare.o sansa ar fi sa vorbiti cu angajatorul dvs daca e sau nu de acord sa va anuleze acea cerere.nu a-ti dat prea multe detalii.......oricum asta e singura solutie sa vb cu angajatorul dvs.
Daca ati semnat-o si inregistrat-o deja,nu mai aveti ce face.Pe viitor nu mai cedati presiunilor,lasatii pe angajatori sa va desfaca contractele de munca.
Daor cu acordul angajatorului ati putea retrage propria cerere de demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca monea_lacri monea_lacri Buna ziua, as dori sa aflu daca as da in judecata firma (firma de distributie medicamente de renume) care m-a obligat sa-mi dau demisia sub presiune ca daca ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cererea de incetare a contractului de munca prin acordul partilor ellegantissima ellegantissima In urma unor demersuri concertate seful meu m-a determinat sa fac cerere de incetare a contractului de munca prin acordul partilor. Com pot sa-mi retrag ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor crish crish Buna ziua, lucrez de 1 an la o firma de vanzari si zilele trecute mi s-a spus sa imi caut alt job.Fara nici un motiv clar.Asa se procedeaza mai nou in ... (vezi toată discuția)