avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate anamarc

Activitate anamarc

buna ziua,
astazi miercuri 7.04.2010 am fost anuntata ca mi s-a ridicat masina din fata blocului;masinile sunt parcate paralel cu trotuarul pe strada Moinesti de cand ma stiu; in zona in care era masina mea a aparut peste noapte o statie a unui autobuz care am inteles ca circula doar duminica; statia este marcata printr-un mic semn montat pe un stalp( mi-au zis cei care m-au anuntat ca mi s-a ridicat masina pt ca eu nu l-am vazut....)nimic altceva amenajat care sa indice ca este statie in acel loc; va rog sa ma ajutati; pot face contestatie la judecatorie?nu eram parcata acolo duminica ci miercuri cand nu circula autobuzul respectiv...

va multumesc
Buna ziua,
am si eu o problema; am fost 2 ani in CIC iar de cand am revenit am acelasi salariu ca acum 2 ani; stiu ca acest lucru este legal incat legea permite...Problema mea se refera la faptul ca am o colega angajata dupa plecarea mea in CIC cu un salariu mai mare decat il aveam eu cand am plecat si asta nu este tot...a beneficiat si de o marire de salariu tot inainte de revenirea mea. Avem aceleasi sarcini de realizat dar ea are salariu mai mare cu mai mult de jumatate din salariul meu...ce pot sa fac?am discutat cu sefa mea si mi-a zis ca oricum salariul meu este peste medie referindu-se la salariul minim pe economie bineinteles....nu pot sa le spun nici ca stiu ce salariu are colega mea dar nici nu imi convine sa lucrez tot 8 ore si sa castig cu mult mai putin decat ea; nu le-am cauzat probleme niciodata spre deosebire de ea care are conflicte cu toata lumea si culmea nimeni nu ia masuri...

va multumesc
weekend placut