avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii diferite aceleasi atributii...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii diferite aceleasi atributii...

Buna ziua,
am si eu o problema; am fost 2 ani in CIC iar de cand am revenit am acelasi salariu ca acum 2 ani; stiu ca acest lucru este legal incat legea permite...Problema mea se refera la faptul ca am o colega angajata dupa plecarea mea in CIC cu un salariu mai mare decat il aveam eu cand am plecat si asta nu este tot...a beneficiat si de o marire de salariu tot inainte de revenirea mea. Avem aceleasi sarcini de realizat dar ea are salariu mai mare cu mai mult de jumatate din salariul meu...ce pot sa fac?am discutat cu sefa mea si mi-a zis ca oricum salariul meu este peste medie referindu-se la salariul minim pe economie bineinteles....nu pot sa le spun nici ca stiu ce salariu are colega mea dar nici nu imi convine sa lucrez tot 8 ore si sa castig cu mult mai putin decat ea; nu le-am cauzat probleme niciodata spre deosebire de ea care are conflicte cu toata lumea si culmea nimeni nu ia masuri...

va multumesc
weekend placut
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:41, 29 Ianuarie 2010
Buna ziua,
din pacate, situatii similare se intalnesc in foarte multe companii.Nu prea aveti ce face, atata timp cat nu sunt incalcate prevederile legale legate de salariul d.voastra.
Daca nu puteti sa va negociati salariul la nivelul dorit, poate ar trebui sa va reorientati catre un alt job. Dar, asta e o decizie pe care trebuie sa o luati d.voastra, dupa ce mai cantariti lucrurile caci, daca incercati sa nu mai bagati in seama toate aceste detalii, poate veti primi o majorare. De obicei, nemultumirea aduce demotivare si, acest lucru se va observa in viitor, in comportament sau calitatea muncii.
In urma unei evaluari si activitatii depuse i s-a acordat marirea de salariu,urmare a politicii motivationale.

In ceea ce va priveste pe dvs. ar trebui sa va rernegociati salariul in functie de calitatea muncii depuse si calificativul obtinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o firma unde și eu și colegii mei primim salariu ... Dani1993 Dani1993 Lucrez la o firma unde și eu și colegii mei primim salariu inegal.Difera de la luna la luna și persoane care au lucrat la fel primesc salarii diferite.Cand ... (vezi toată discuția)
Evaluarea anuala a angajatilor crisstim crisstim Lucrez pentru o companie medie, unde totul a mers bine pana acum, mai putin partea orele suplimentare neplatite care sunt \"obligatorii\" si de multe ori ... (vezi toată discuția)
Marire salariala....omisa kymy7 kymy7 Buna ziua, Aceasta luna au fost facute mariri salariale in cadrul societatii unde lucrez. Eu nu am primit aceasta marire pe motiv ca am avut concedii ... (vezi toată discuția)