avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate ngeorgik

Activitate ngeorgik

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Pentru posturile de grefier arhivar se face media intre proba practica si scris. La examenele pentru grefier ( de sedinta) proba practica este cu admis respins, ca sa fi admis trebuie sa ai minim 7, iar nota de repartizare este media facuta intre materile de la scris.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Salutare! Stiti cumva ce salariu are un grefier arhivar?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Va multumesc pentru raspunsuri. O zi frumoasa.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Buna.Am si eu o intrebare daca stie cineva si imi poate raspunde. La examenele direct pe post pentru grefieri cu studii medii, nota de la examenul scris se mai aduna cu cea de la proba practica? Sau la proba practica e cu admis respins, iar nota de repartizare este cea de la examenul scris. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Multumesc pt raspuns. Tu de unde sti ca nu e nici un post vacant in Teleorman si Oltenia. Unde te-ai interesat? Oricum pe mine ma intereseaza Brasovul.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Multumesc mult Rali pentru raspuns. Si in cazul in care nu ai norocul sa fie loc liber la tine in judet, ce se intampla, faci naveta? Si daca e destul de departe? Din cate am auzit, te poti muta abia dupa un an, dar ca sa te muti trebuie sa mai dai iar examen pentru postul respectiv? Cand ai dat tu examen s-a intamplat ceva de genul acesta?
Am vazut ca intr-un mesaj anterior ai spus ca dupa terminarea SNG esti incadrat cu salariu de 2000 de lei, dar la ce instanta? Pentru ca difera salariu de la judecatorie la curte de apel.
Iar pe timpul cursurilor cat este "salariul"?
Iar examenul de absolvire e diferit de cel de admitere, e greu?
Multumesc inca o data pentru raspunsuri si timpul acordat.
O zi frumoasa.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
In legatura cu lista posturilor vacante pentru repartizarea absolventilor SNG, scrie ca sunt transmise si optiunile candidatilor pentru repartizarea in anumite localitati, vroiam sa stiu daca lista cu locurile vacante se realizeaza in functie de optiunile absolventilor?
De ex la Brasov, este un singur post la parchet, iar ca si persoane admise la SNG sunt 2 din Brasov. Ce se va intampla cu aceasta a doua persoana, care nu are loc pentru localitatea in care locuieste, va fi repartizata in alta localitate, sau este posibil sa fi optat pentru o alta localitate.
Daca exista persoane care au terminat la SNG si ne pot spune cum se realizeaza de fapt aceasta repartizare pe posturi.
Si stiti cumva daca se organizeaza in anul acesta examenul de admitere la SNG? Am vazut pe site-ul de la csm ca este programat in septembrie.
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția salar grefier arhivar
cei 800 lei reprezinta salariu net? as mai avea o intrebare, daca prinzi un post pe perioada determinata, ce se intampla cu tine dupa ce se termina perioada, te da afara?
Răspuns la discuția salar grefier arhivar
merci, 800 e salariu care il iei in mana? si e diferit salariu daca esti grefier la judecatorie sau la curtea de apel?
Răspuns la discuția salar grefier arhivar
si eu sunt interesata de salariile grefierilor arhivari. si daca stie cineva si care este salariul unui grefier arhivar debutant. multumesc mult