avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate clank1982

Activitate clank1982

Buna seara. Lucrez in invatamant si doresc sa ma lamuriti in urmatoarea problema:

Anul trecut, in luna august, am formulat o reclamatie catre directorul scolii in care lucrez, prin care i-am adus la cunostinta faptul ca mi-au fost incalcate anumite drepturi din C.M si C.I.M

Fara a mi se solutiona reclamatia in conformitate cu prevederile ROI al scolii, in luna septembrie mi s-a acordat calificativul "bine" pe anul scolar 2008-2009, incalcandu-se art. 52 alin. 4 cap. IV sectiunea II din Legea nr. 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic, in sensul ca nu am fost chemata in C.A cand s-a discutat calificativul.

In urma unei adrese formulata catre Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii am fost chemata in C.A in luna noiembrie 2009 dar mi-a fost mentinut calificativul "bine".

As putea cere anularea calificativului (11.11.2009) in instanta deoarece nu mi-a fost solutionata reclamatia ? Intreb acest lucru deoarece ceea ce am reclamat vizeaza puncte care mi-au fost scazute la fisa de evaluare (calificativ). Daca da, cat timp am la dispozitie si pe cine ar trebui sa dau in judecata? Directorul sau C.A ? Va multumesc