avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate mariaantonescu

Activitate mariaantonescu

multumesc pentru raspunsuri. desigur, realizez ca exista sanse egale in a se afla si a nu se afla fapta mea. totodata am auzit ca in urma cu 2 zile de la fapta mea, s-a intamplat ca doi adolescenti sa fure un webcam tot de acolo. in cazul lor au chemat politia... deci am avut un noroc imens la faza asta si ii multumesc lui Dumnezeu si acelor oameni ca nu s-au gandit sa cheme politia... poate ca a avut influenta asupra lor si faptul ca invat la un liceu ff bun si faptul ca au fost parintii mei acolo... eu stiu ce se poate intampla mai departe. oricum, vorba dvs, invatatura de minte pentru viitor si pentru faza cu fisa aceea si pentru fapta mea. dar tot am niste teorii legate de ce au facut cu acele produse. avand in vedere ca unele nu mai erau ambalate, logic ca nu le puneau la locul lor.. cine stie?...
Bunurile furate si platite mai apoi au fost trecute in casa, s-a facut bon care s-a atasat la un proces verbal( cred, nu m-am putut uita, am semnat unde mi s-a spus, probabil era un proces verbal prin care recunosteam fapta). nu am primit nici o chitanta, nici un bon, nimic. au spus ca bunurile raman la ei, iar bonul a fost atasat la hartia respectiva( din pacate pentru mine si pt parintii mei, niciunul nu ne-am dat seama sa ne uitam cu atentie la ce scria pe fisa. mi s-a cerut adresa, numele si scoala unde invat. de aceea imi este foarte teama ca sapt viitoare sau peste o luna- ca este posibil si asta, ma gandesc eu- sa se afle in scoala s.a.m.d.) astept o parere, va rog.
Multumesc
Realizez ca ce am facut este rau; cu parintii am vorbit. Sunt dezamagiti, dar considera ca ma voi indrepta in timp fiindca este mai mult decat evident ca ma simt rau pentru fapta comisa. Daca au trecut doua zile de la "incident" si nu am aflat nicio veste asta nu inseamna ca pericolul a trecut. Iar eu nu voi fi instiintata daca se va afla in scoala, nu? Oricum bunurile furate au fost platite si au ramas la ei.N-au chemat politia,adica nu mi s-a facut dosar penal, deci mai ramane sa vad daca o sa instiinteze scoala sau nu. ( teoretic ar trebui sa stiu si eu dinainte daca trimite ceva la scoala)
totusi dupa cat timp as afla daca o sa anunte oficial scoala?
parintii mei sunt dezamagiti, insa eu am facut asta din cauza anturajului. nu dau vina pe acesta, sunt vinovata total, insa nu am realizat la momentul respectiv ce as putea pati. scoala la care invat este una destul de prestigioasa pentru oras, de aceea oamenii au spus ca nu cheama politia, insa nu depinde de ei mai departe. am avut mare noroc si cu parintii mei, care vazandu-i ca au facut atatea cumparaturi, si-au dat seama ca nu au nicio legatura cu ce am facut eu. sunt foarte panicata, imi este teama sa nu cumva sa se afle la scoala si sa mi se compromita viitorul
am fost la cumparaturi in carrefour cu parintii si eu ( doar eu, parintii mei nu au stiut) am furat produse in valoare de 140 ron. le-am achitat, au fost retinute produsele, nu au chemat politia, insa as vrea sa stiu daca scoala la care invat( mentionez ca a trebuit sa precizez si unde invat, fiind minora-17 ani) va lua la cunostinta de faptele mele, avand in vedere ca cei de acolo au spus ca nu vor sa cheme politia pt ca i-au vazut pe ai mei oameni seriosi, si ca mai departe nu depinde de ei, ci de "seful" lor. fapta mea e condamnabila, nu am realizat pe moment ce mi se poate intampla. as vrea sa stiu daca se poate intampla ceva in privinta educatiei mele sau a cazierului

Multumesc