nu. insa zii multumesc celor de la magazin ca nu au chemat politia, pentru ca iti faceau dosar penal pentru furt ..
faptul ca vi s-a zis ca e la latitudinea sefului, este posibil ca pericolul sa nu fi trecut complet. asa ca sa fiti pregatita.
Situatii de acest gen ,apar din ce in ce mai des pe forum .
In raport de relatiile pe care le aveti cu parintii,apreciez ca in situatia in care va aflati,se impune sa va luati inima in dinti si sa luati legatura cu parintele la care gasiti mai multa intelegere.Se impune sa explicati situatia si sa va deplasati la unitatea in cauza astfel incat respectivii care v-au depistat cu obiectele sustrase,daca evidentiaza implicarea responsabilitatii parintilor ,vor aprecia regretul dvs si vor aplana situatia definitiv si fara consecinte .
Altfel ,in lipsa garantiilor din partea acelora care v-au depistat cu obiectele sustrase,sunteti obligata sa parcurgeti o perioada de stress .
Pana la solutionare,intr-un fel sau in altul ,nu poate nimeni sa precizeze eventualele consecintele la scoala sau cazier.
Se pare ca totul depinde de atitudinea pe care o va adopta seful de magazin,insa cred ca sunt sanse ca acesta sa anunte oficial si scoala.
Indiferent de de urmari,totul este bine ,cand se termina cu bine.
Nu exista plangere penala impotriva dvs si deci, nu sunt sanse sa aveti mentiuni in cazierul judiciar.
"Sfarsitul fericit" al greselii comise de dvs,.se pare ca provine ca urmare a politicii comerciale a firmei aratate ,in dorinta acesteia ca intr-o perioada de criza sa isi pastreze cat mai multi dintre clienti.
In alta ordine de idei,aceasta politica a firmei se poate intoarce chiar impotriva promotorilor ei, in sensul inmultirii furturilor din magazine
totusi dupa cat timp as afla daca o sa anunte oficial scoala?
parintii mei sunt dezamagiti, insa eu am facut asta din cauza anturajului. nu dau vina pe acesta, sunt vinovata total, insa nu am realizat la momentul respectiv ce as putea pati. scoala la care invat este una destul de prestigioasa pentru oras, de aceea oamenii au spus ca nu cheama politia, insa nu depinde de ei mai departe. am avut mare noroc si cu parintii mei, care vazandu-i ca au facut atatea cumparaturi, si-au dat seama ca nu au nicio legatura cu ce am facut eu. sunt foarte panicata, imi este teama sa nu cumva sa se afle la scoala si sa mi se compromita viitorul