am fost la cumparaturi in carrefour cu parintii si eu ( doar eu, parintii mei nu au stiut) am furat produse in valoare de 140 ron. le-am achitat, au fost retinute produsele, nu au chemat politia, insa as vrea sa stiu daca scoala la care invat( mentionez ca a trebuit sa precizez si unde invat, fiind minora-17 ani) va lua la cunostinta de faptele mele, avand in vedere ca cei de acolo au spus ca nu vor sa cheme politia pt ca i-au vazut pe ai mei oameni seriosi, si ca mai departe nu depinde de ei, ci de "seful" lor. fapta mea e condamnabila, nu am realizat pe moment ce mi se poate intampla. as vrea sa stiu daca se poate intampla ceva in privinta educatiei mele sau a cazierului
Ridica reale semne de intrebare, maniera de solutionare intreprinsa de catre reprezentantii firmei de paza,care au sesizat sustragerea bunurilor si intr-o interpretare personala,care oricum morala si ortodoxa nu este ,si-au insusit bunurile platite de catre autoarea topicului.
Dar cine sa se autosesizeze despre matrapazlacurile reprezentantilor firmelor de paza ?
Furt kaulfland
Ionuț232
Acum doua luni de zile am furat cu un prieten niste produse de la kaulfland, o venit poliția am mers la secție mi sa făcut un proces verbal și acum zilele ... (vezi toată discuția)