Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc construit in anul 1978 la etajul 2 si am doua fetite : una de 2 ani si 8 luni si una de 5 ani si 6 luni si in urma cu 3 zile a venit la mine doamna de la asociatia de locatari sa ma avertizeze cum, ca vecinii de la mine din scara aduna semnaturi pentru a ma putea reclama in legatura cu faptul ca facem prea multa galagie; ca fetele recita poezii de le aude tot blocul; ca alearga prin casa; si de la asociatie s-a spus ca sa mi se spuna personal prima data si pe urma sa se mearga mai departe dar, cica nu se poate sta de vorba cu mine. As vrea sa stiu cum stau lucrurile atata timp cat eu la 20 seara cel tarziu pun fetele la somn si dimineata e drept ca la 6 si 10 le trezesc ca le duc la camin dar in 25 de minute am si iesit din casa. E chiar asa de grav?
Doar copiilor nu le poti pune plasturi pe gura sau sa-i legi de picioare?
Pe cuvant chiar nu inteleg.Nu vreau sa fac nimanui probleme dar nici de mine sa nu-si bata nimeni joc fratilor.
Va rog sa ma ajutati careva in vreun fel.
Muzica nu zic ca nu ascultam dar cu doi copii mici va puteti imagina cat de tare pot s-o dau ca sa le pot si supraveghea ce fac si unde???
Astept sa-mi raspunda cineva.....
Va multumesc anticipat.....
O MAMA INNEBUNITA DE VECINI.......