avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate adryan_ss2

Activitate adryan_ss2

Buna. Stie cineva daca se poate valorifica si nota de la concursul pentru ocuparea unui post de grefier arhivar? Stiu ca nota obtinuta in urma sustinerii concursului pt. ocuparea locului de grefier cu studii superioare se poate valorifica in decurs de 1 an. Ma intereseaza daca aceasta regula se aplica si concursurilor sustinute pt. ocuparea locurilor vacante pt. grefieri cu studii medii. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri! O zi frumoasa!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
zizy a scris:

Bună!
Eu nu m-am înscris la acest concurs, dar am văzut ca au afişat lista cu persoanele admise şi respinse la proba practică. O găseşti aici: [ link extern ]
Cei admişi la această probă sunt cei care vor participa la proba scrisă, dar probabil că ştii deja asta.
Dacă ai participat, îmi poţi spune, te rog, cum a fost la această probă? Ce anume s-a dat?


Buna zizy. Am vazut acum lista si din fericire sunt admis pt. proba scrisa. Proba practica a fost destul de solicitanta si stresanta. Ne-au chemat la ora 9 la sediul parchetului (57-59 de persoane) si intr-o camaruta intrau 5 persoane care sustineau proba. Timpul in care trebuia sa termini a fost de 12 min (in cazul meu si a celor care au intrat cu mine in birou, am auzit de la alti candidati ca li s-a spus sa termine in 8 sau 10 minute) . Eu am intrat in sala pe la ora 12:40, dupa aproape 4 ore de stat in picioare.
Proba s-a desfasurat in felul urmator: Ni s-au pus doua coli A4 in fata, pe una era un text de o pagina si ce cealalta un tabel, care trebuiau reproduse intocmai. Textul a trebuit scris cu diacritice, bolduit si subliniat (unde era cazul). Tabelul era unul de o pagina, cu 5 coloane si 3 randuri (daca-mi aduc bine aminte), cu mai multe celule lipite, fara text.
Textul l-am reprodus 100%, tabelul doar l-am schitat.
Sper ca o sa-ti fie de folos informatiile astea. O zi frumoasa!

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Buna. S-a mai inscris cineva la concursul organizat de parchetul de pe langa CAB pt. posturile de grefier? Nu gasesc nicaieri lista cu cei admisi pentru proba scrisa. Are cineva vreo informatie in acest sens?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Stirbat a scris:

Unde ai văzut tu adrian că în regulamentul de admitere la SNG se poate valorifica nota, că eu m-am uitat pe el şi nu am văzut nimic în acest sens.
adryan_ss2 a scris:




Imi cer scuze. Acum am revazut regulamentul de concurs pt. SNG si nu se stipuleaza nicaieri ca s-ar putea valorifica nota. Nu stiu de ce am avut impresia gresita ca s-ar putea. Inca o data, imi cer scuze pt. confuzie. O seara buna!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
La valorificarea notei luate la concursul de la SNG ma refer. In regulamentul concursului scrie la fel ca la celelalte care se sustin pentru posturile vacante (ca se valorifica nota in decurs de 1 an, daca media este peste 6 si cel putin nota 5 la fiecare materie). Tehnic, cred ca s-ar putea valorifica notele la posturile vacante din orice circumscriptie, nu vad un impediment in regulament cu privire la asta.

DahliaNoir a scris:

Dydyana_Alexia27 a scris:
[
Daca ai luat o nota mare peste 6 oricum, si nu ai intrat pe postul vacant, exista posibilitatea ca timp de 1 an sa fi sunat pentru un post din circumscriptia unde ai bifat la examen..dar asta cand se elibereaza si cand au ei nevoie, asa ca traiesti cu speranta un an de zile. Sa stii ca au fost multi fericiti asa, multi insa mai si refuza ca nu le convine locatia.



Eu stiu cazuri dintre cei care au dat examen direct pe post la o curte de apel .. au picat si au fost sunati ulterior pt alta instanta din circumcriptia aceleasi curti de apel..deci au valorificat nota obtinuta la examenul organizat de curtea de apel respectiva. Nu stiu pe nimeni care si-a valorificat nota la examenul national pt SNG.
In cazul in care mi-as dori sa valorific nota de la examenul ce tocmai s-a incheiat.. ce circumscriptie se considera ca am bifat?..ca nu am fost intrebata. Sunt multe cazuri care se inscriu in orasul natal dar locuiesc in cu totul alt judet..si acolo si-ar dori post.Examenul pt admitere la SNG e national..deci eu cred ca ar avea acoperire pt orice circumscriptie.Stiti cazuri concrete care au valorificat nota obtinuta la examenul de admitere national pt SNG?


Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Felicitari celor admisi si multa bafta in cariera! O intrebare am si eu. Stie cineva cum se poate valorifica nota concursului de la sng? Am inteles ca timp de 1 an o poti valorifica, dar cum? Imi poate explica cineva o situatie clara, va rog? Sa inteleg ca atunci cand se organizeaza un concurs direct pe post, daca se iau note mici si nu se ocupa acel post, poti face tu acea cerere de valorif. sau faci cererea inainte sa se sustina concursul si intri direct? Va multumesc pt. raspunsuri si o zi superba va doresc!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Dydyana_Alexia27 a scris:

Cris111 a scris:

Buna tuturor! eu m.am inscris pt concursul direct pe post de la CAB ....mai e cineva care s-a inscris? sau..dintre colegii care au sustinut un astfel de examen in trecut, cu ce impresie ati ramas? exista echitate sau deja zarurile sunt aruncate :)? Multumesc! o zi frumoasa!


buna si eu sunt inscrisa la CAB....nu am mai dat niciodata pe post e o noutate


Buna. Particip si eu la concursul de pe 27 si 29 mai. Este pentru prima oara cand particip la un astfel de concurs si am ceva nelamuriri cu privire la proba practica. Stie cineva in ce consta? Trebuie sa lucram in word, exel? Trebuie facute tabele sau doar sa scriem diferite texte (aliniate in prealabil in pagina, etc) dupa dictare?
Poate cineva care a participat la un asemenea concurs e dragut sa ne lumineze si pe noi. O zi buna va doresc!

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Buna si spor la invatat tuturor. As vrea sa ma inscriu la un concurs pt. ocuparea unui loc direct pe post si se cere "caracterizare de la ulimul loc de munca". Are cineva idee cum ar trebui sa arate aceasta caracterizare? Exista una tip? Trebuie facuta vreo mentiune ceva pe ea (exemplu: "pentru inscriere concurs grefieri", numar de inregistrare, etc).
Este vreo problema daca aceasta caracterizare ar veni de la fostul job si nu de la actualul?
Astept cu interes un raspuns si va multumesc anticipat. O zi frumoasa va doresc!
Buna ziua. As vrea sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier si la inscriere se cere si caracterizarea de la ultimul loc de munca. Pe internet am gasit tot felul de modele si nu stiu care este bun. Inafara de date cu privire la angajat ce mai trebuie sa cuprinda? Ce formulari? De exemplu: "pentru a-i servi la inscrierea la concurs", "nr. de inregistrare", etc.
Este vreo problema daca aceasta caracterizare este facuta de la fostul loc de munca si nu de la cel actual?
Va rog sa-mi dati si mie un model de astfel de caracterizare. Multumesc si va sunt recunoscator, o zi frumoasa va doresc!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Buna. Ma tot framanta o chestiune si vreau sa o lamurim impreuna, daca se poate. La examenele de grefier organizate direct pe post, la inscriere, este necesara o "caracterizare de la ultimul loc de munca sau de la ultima unitate de invatamant absolvita". Aici intervine problema pentru cei angajati, la un patron de exemplu. Cum poate o persoana sa se duca la patronul sau, rugandu-l sa-i faca o caracterizare care-i este necesara pentru a da un examen, la care, odata ce ar fi admis, ar pleca din firma respectiva? Nu credeti ca acea persoana, va fi "pusa pe faras" de catre sef, considerand pe buna dreptate ca nu mai vrea sa continuie in firma respectiva? Ar fi un caz fericit ca acel individ sa iasa cu zambetul pe buze dupa sustinerea concursului dar in situatia in care persoana respectiva nu va lua concursul, exista o probabilitate foarte mare ca patronul sau sa nu-l mai considere o solutie viabila pentru firma sa si sa-i propuna sa se desparta pe cale amiabila..sau nu.Voi ce parere aveti despre chestiunea asta? Exista vreo posibilitate pentru cei angajati sa "sara" peste pasul caracterizarii de la ultimul loc de munca ?