avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Model caracterizare de la ultimul loc de munca
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Model caracterizare de la ultimul loc de munca

Buna ziua. As vrea sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier si la inscriere se cere si caracterizarea de la ultimul loc de munca. Pe internet am gasit tot felul de modele si nu stiu care este bun. Inafara de date cu privire la angajat ce mai trebuie sa cuprinda? Ce formulari? De exemplu: "pentru a-i servi la inscrierea la concurs", "nr. de inregistrare", etc.
Este vreo problema daca aceasta caracterizare este facuta de la fostul loc de munca si nu de la cel actual?
Va rog sa-mi dati si mie un model de astfel de caracterizare. Multumesc si va sunt recunoscator, o zi frumoasa va doresc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
adryan_ss2, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:46, 26 Aprilie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte date la concursul de grefieri Gabi-Liliana Gabi-Liliana As dori sa ma inscriu la un concurs de ocupare al unui post de grefier, poate cineva sa-mi spuna din anii anteriori ce subiecte s-au dat, in ce consta examenul ... (vezi toată discuția)
Caracterizare de la ultimul loc de munca pentru concursul de grefieri stef01 stef01 Caracterizarea de la ultimul loc de munca are perioada de valabilitate? De exemplu, daca aceasta este eliberata in luna octombrie 2016 si perioada de inscriere ... (vezi toată discuția)
Caracterizare persoana bebitza_79 bebitza_79 Buna seara.Mi s-a cerut o caracterizare de persoana pt la politie si nu prea am idee cum sa o fac.Ma puteti ajuta?Mentionez ca imi cere caracterizarea de la ... (vezi toată discuția)