avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Caracterizare de la ultimul loc de munca pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Caracterizare de la ultimul loc de munca pentru concursul de grefieri

Caracterizarea de la ultimul loc de munca are perioada de valabilitate? De exemplu, daca aceasta este eliberata in luna octombrie 2016 si perioada de inscriere la concursul de grefieri este in perioada ianuarie-februarie 2017, exista posibilitatea de a-mi respinge dosarul de inscriere? Multumesc

Alte discuții în legătură

Model caracterizare de la ultimul loc de munca adryan_ss2 adryan_ss2 Buna ziua. As vrea sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier si la inscriere se cere si caracterizarea de la ultimul loc de munca. Pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere directa in magistratura 2017 (februarie - mai 2017) edina edina Plenul CSM a hotarat in sedinta din 2 februarie a.c. ca va tine concurs pentru posturile vacante de judecator in data de 9 aprilie 2017. Inscrierile incep pe ... (vezi toată discuția)