avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concurs admitere directa in magistratura 2017 ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concurs admitere directa in magistratura 2017 (februarie - mai 2017)

Plenul CSM a hotarat in sedinta din 2 februarie a.c. ca va tine concurs pentru posturile vacante de judecator in data de 9 aprilie 2017.
Inscrierile incep pe 7 februarie 2017.
Subiectul a fost la pct.17 al ordinii de zi.
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 15:15, 8 Februarie 2017
Buna ziua! Am participat la concursul de admitere organizat anul trecut, prilej cu care am obtinut de la angajator adeverinta care atesta vechimea in munca corespunzatoare cerintelor. Pe adeverinta nu este specificat un termen de valabilitate si scopul este generic "inscrierea la examenul de admitere magistratura" Puteti sa-mi spuneti, va rog, adeverinta este valabila si pentru anul acesta? V-ati confruntat cu asemenea situatii?
Multumesc anticipat!
Parerea mea este ca, daca mai detineti un exemplar original al acestei adeverinte, puteti sa o folositi. Consider ca riscati sa vi se respinga dosarul daca va folositi de o copie. Daca ati avut un singur original pe care l-ati depus la dosar in 2016, inseamna ca dvs. detineti acum doar o copie. Iar la dosarul de inscriere din 2017 ati depune copie dupa o copie, care nu are niciun fel de putere doveditoare, cf.art.286 c.pr.civ. Si nici nu ati fi in masura sa prezentati originalul. Mai bine cereti o noua adeverinta, ca este timp suficient. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura pentru cei cu experienta? danielled danielled Nu stiti daca se mai organizeaza anul acesta exmen de admitere la magistratura , pentru cei care au deja 5 ani vechime in profesie? (vezi toată discuția)
Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)