Plenul CSM a hotarat in sedinta din 2 februarie a.c. ca va tine concurs pentru posturile vacante de judecator in data de 9 aprilie 2017.
Inscrierile incep pe 7 februarie 2017.
Subiectul a fost la pct.17 al ordinii de zi. [ link extern ]
Buna ziua! Am participat la concursul de admitere organizat anul trecut, prilej cu care am obtinut de la angajator adeverinta care atesta vechimea in munca corespunzatoare cerintelor. Pe adeverinta nu este specificat un termen de valabilitate si scopul este generic "inscrierea la examenul de admitere magistratura" Puteti sa-mi spuneti, va rog, adeverinta este valabila si pentru anul acesta? V-ati confruntat cu asemenea situatii?
Multumesc anticipat!
Parerea mea este ca, daca mai detineti un exemplar original al acestei adeverinte, puteti sa o folositi. Consider ca riscati sa vi se respinga dosarul daca va folositi de o copie. Daca ati avut un singur original pe care l-ati depus la dosar in 2016, inseamna ca dvs. detineti acum doar o copie. Iar la dosarul de inscriere din 2017 ati depune copie dupa o copie, care nu are niciun fel de putere doveditoare, cf.art.286 c.pr.civ. Si nici nu ati fi in masura sa prezentati originalul. Mai bine cereti o noua adeverinta, ca este timp suficient. O zi buna.