in mod normal ar trebui sa fie la inceputul anului viitor....dar inca nu a aparut nimic in acest sens.
am citit ceva de numire in functia de magistrat fara concurs ....stie cineva ce conditii trebuiesc indeplinite?
Cred ca m-am exprimat eu eronat- ma refeream la admiterea pe baza de concurs pentru cei care au vechime 5 ani ca juristi, avocati, etc. Pentru numirea ca magistrat fara concurs sunt urmatoarele conditii: sa fii fost anterior magistrat si sa fii plecta din sistem dar nu din vina ta sau sa ai doctoratul si sa-ti fie acceptat dosarul
Se va da anul acesta in decembrie, nu se stie data exacta. Eu am dat de 9 ori pana acum, insa nu ma las. A doua oara am luat la procurori , insa nu mi-au dat post, asa ca mai avem si astfel de surprize.
am si eu o intrbare pentru voi " magistratii" : pentru ca sunt in ultimul an la drept e normal sa fiu putin confuza. M-am hotarat sa dau in barou dar toata lume a imi spune " daca tot inveti da in magistratura..."dar nu prea m-as aventura deocamdata cu gandul ca admiterea in magistratura este mult mai grea decat in barou ...voi ce parerea aveti?