avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... subiecte date la concursul de grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

subiecte date la concursul de grefieri

As dori sa ma inscriu la un concurs de ocupare al unui post de grefier, poate cineva sa-mi spuna din anii anteriori ce subiecte s-au dat, in ce consta examenul la proba scrisa, se da cumva test grila? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 9 Mai 2010
cauta pe subiecte ex grefieri si acolo da subiecte din anii trecuti bafta
Gabi-Liliana a scris:

As dori sa ma inscriu la un concurs de ocupare al unui post de grefier, poate cineva sa-mi spuna din anii anteriori ce subiecte s-au dat, in ce consta examenul la proba scrisa, se da cumva test grila? Va multumesc.

Gasiti aici subiecte date la examenul de admitere in SNG
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la sng zz-man zz-man Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)