avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Au început înscrierile ºi pentru admiterea la SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Au început înscrierile ºi pentru admiterea la SNG

Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. După cele 6 luni de şcolarizare la SNG sunt repartizaţi în funcţie de medii şi de posturile disponibile în ţară . În cursul şcolii aveţi o bursă, iar după terminarea ei, la angajare, salariul este de circa 1450-1550 ron, iar cu timpul va mai creşte prin adăugarea diverselor sporuri (vechime, documente clasificate...etc.). Cursurile se ţin în aceeaşi clădire unde sunt şi auditorii de justiţie, iar o parte dintre profesori predau şi la INM.
Încă ceva - sunt 120 de posturi scoase la concurs - 80 pentru instanţă şi 40 pentru parchete. Vă recomand să alegeţi parchetele. Celor interesaţi le urez succes!
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iulie 2008
zz-man, utilizator
După cele 6 luni de şcolarizare la SNG sunt repartizaţi în funcţie de medii şi de posturile disponibile în ţară
cred ca cele mai multe locuri vor fi in tara, decat in bucuresti
La repartizarea de anul acesta cam jumătate dintre posturile alocate au fost pentru Bucureşti şi jumătate pentru ţară. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în primăvara viitoare.
ramane de vazut. trebuie ca in orice situatie, cand sunt examene, liste, hotarari, urmarite orice modificari. mai ales modificarile de ultim moment.
pentru cei cu alte studii superioare ,altele decat juridice, cand se fac inscrierile si cand este examenul?
Posturile de execuţie vacante de personal de specialitate juridică, asimilat, potrivit legii, judecătorilor şi procurorilor, data examenului , tematica si bibliografia sunt anuntate pe site-ul Ministerului de Justitie, www.just.ro - sectiunea posturi vacante.

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)